11/07/2017

Ο εφιάλτης επιστρέφει για τον ΑΟΚ Κέρκυρα!

Νέος κίνδυνος υποβιβασμού «πολιορκεί» τον ΑΟΚ ΠΑΕ Κέρκυρα, βάσει των ρεπορτάζ διαδικτυακών Μέσων Ενημέρωσης! Κι εφόσον τα σενάρια επαληθευτούν, τότε οι συνέπειες για την ομάδα θα είναι καταστροφικές!


Όπως, λοιπόν, αναφέρεται τόσο στο blog της «Δίκης» του δημοσιογράφου Κυριάκου Θωμαΐδη, όσο και στην ιστοσελίδα του Σπορ FM, η κερκυραϊκή ΠΑΕ αντιμετωπίζει εκ νέου πρόβλημα με τη μετοχική της σύνθεση, όπως και πριν από δύο χρόνια, και είναι εξαιρετικά αμφίβολη η αδειοδότηση της ομάδας από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, που θα συνεδριάσει σε λίγες εβδομάδες.


Έτσι, ο εφιάλτης αναβιώνει για τους «Φαίακες», καθώς το ενδεχόμενο του υποβιβασμού είναι ορατό. Υπενθυμίζουμε ότι και στα τέλη του Ιουλίου του 2015, η ΕΕΑ δεν είχε χορηγήσει άδεια στην «κυανέρυθρη» ΠΑΕ, με αποτέλεσμα η ομάδα να αποβληθεί από τη Super League και να πέσει στην Football League, ενώ παράλληλα είχαν αποχωρήσει ο -τότε- νεοπροσληφθείς προπονητής Σάκης Τσιώλης και ορισμένοι ποδοσφαιριστές.


Στην (τραγική για τον ΑΟΚ Κέρκυρα) περίπτωση που επιβεβαιωθούν τα δημοσιεύματα, τότε θα ευνοηθεί ο Άρης, ο οποίος -ως 3ος της Football League- θα ανέλθει στη «Μεγάλη Κατηγορία», αντικαθιστώντας τους Κερκυραίους.


Μέχρι στιγμής, δεν υπάρχει επίσημη αντίδραση ή τοποθέτηση από πλευράς «Φαιάκων». Ωστόσο, οι άνθρωποι της ΠΑΕ δεν δείχνουν να ανησυχούν προς το παρόν, τονίζοντας στο περιβάλλον τους ότι ο σύλλογος είναι καθ' όλα νομότυπος και τακτοποιημένος, γι' αυτό άλλωστε πέρσι το καλοκαίρι του χορηγήθηκε κανονικά από την ΕΕΑ η άδεια ν' αγωνιστεί στηSuper League, ενώ πρόσφατα αδειοδοτήθηκε από την ΕΠΟ.


• Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ
Corfu Corner Radio

Κυριακή
25
Φεβρουάριος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Κυριακή της Ορθοδοξίας, Λωξάνδρα, Λωξάντρα, Ρηγίνος, Ρηγίνη, Ρηγίνα, Ρεγίνα, Ρεγγίνα, Ρήγας, Ρήγισσα, Ρηγούλα, Ρηγίλη, Ρήγω, Ρήγος, Ρωξάνη, Ρωξάνα, Ταράσιος, Ταράσης, Ταρσή, Ταρσώ, Ταρασία, Ταρσίτσα, Ορθοδόξης, Δόξης, Δοξάκης, Ορθοδοξία, Δόξα, Ορθούλα, Αξια, Αξιος (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποιός κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1’ Κατηγορία της ΕΠΣ Κέρκυρας;
Κρόνος Αργυράδων
Θιναλιακός Αχαράβης
ΟΦΑΜ
Αστέρας Πετριτή
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb