11/11/2017

«Καμπάνα» για Κρόνο και ΟΦΑΜ!

«Βαρύς» (πλην όμως αναμενόμενος) ήταν ο πέλεκυς της ΕΠΣ Κέρκυρας προς τον Κρόνο Αργυράδων και τον ΟΦΑΜ, αναφορικά με τα πολύ σοβαρά επεισόδια που είχαν λάβει χώρα την περασμένη Κυριακή (5/11), στο γήπεδο του Περιβολίου αμέσως μετά τη λήξη της μεταξύ των δυο ομάδων αναμέτρησης για το Πρωτάθλημα της Α1 Κατηγορίας τοπικής Κατηγορίας.


Όπως είχε αναφέρει το CorfuCorner.gr σε σχετικό ρεπορτάζ του, λίγο μετά το τέλος του παιχνιδιού έγινε γενική σύρραξη εντός κι εκτός αγωνιστικού χώρου, με την εμπλοκή ποδοσφαιριστών, παραγόντων και φιλάθλων αμφοτέρων των σωματείων, με τον παρατηρητή αγώνα, Στάθη Μηλιώτη, να αναγράφει... χαρτί και καλαμάρι τα τεκταινόμενα στην έκθεσή του, με αποτέλεσμα η Πειθαρχική Επιτροπή της Ένωσης να τιμωρήσει με μια αγωνιστική την έδρα των Αργυραδιτών και των Αγιομαθιτών, επιβάλλοντάς τους παράλληλα και χρηματικό πρόστιμο ύψους 250 ευρώ.


Αναλυτικά, η ανακοίνωση της ΕΠΣΚ:


«Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη της την έκθεση του παρατηρητή του αγώνα ΑΠΣ ΚΡΟΝΟΣ-ΟΦΑΜ της 5.11.2017 κάλεσε σε απολογία τα δύο σωματεία, σύμφωνα με τα άρθρα 3,5,6,14,15 του Π.Κ. της ΕΠΟ.
Κατά τη συζήτηση της υπόθεσης εξετάσθηκαν όλα τα δεδομένα και το γεγονός ότι και τα δυο σωματεία είναι υπότροπα πειθαρχικών παραβάσεων, αποφάσισε όπως εφαρμόζοντας το άρθρο 15 παρ.6 εδ. α και δ του Π.Κ., επιβάλλει σε κάθε σωματείο την ποινή της στέρησης του δικαιώματος να αγωνιστεί στην έδρα του για μία (1) αγωνιστική και χρηματική ποινή ύψους των 250 ευρώ (καταβολή χρηματικής ποινής μέχρι 10.12.2017).»
Κατά της άνω απόφασης δικαιούται το σωματείο να προσφύγει στην αρμόδια Επιτροπή της ΕΠΟ εντός της προβλεπόμενης εκ του νόμου προθεσμίας».

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
21
Οκτώβριος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Ευκράτης, Εύκρατος, Ευκρατάς, Ευκρατία, Ευκρατούλα, Ευκρασία, Ορσαλία, Ούρσουλα, Σωκράτης, Σωκρατίνα, Σωκρατία, Χριστόδουλος (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb