10/10/2018

«Φωνάζουν» για τη διαιτησία!

Το περασμένο σαββατοκύριακο έγινε η 2η αγωνιστική των τοπικών Πρωταθλημάτων και στ' αφτιά μας έφτασαν διαμαρτυρίες ορισμένων σωματείων για τη διαιτησία.


Στο παιχνίδι μεταξύ Αναγέννησης Περιβολίου - Βολίδας 1-0, η φιλοξενούμενη ομάδα είχε παράπονα από τον Θωμά Βλάσση. Στον αγώνα μεταξύ Αστέρα Λιαπάδων - Ατρομήτου Στρογγυλής 1-2, ο Πέτρος Νικόπουλος άφησε παραπονούμενους τους Λιαπαδίτες. Τέλος, στο ματς Ατρόμητος Άφρας - Νέος 2017 0-6, παράπονα είχαν και τα δύο σωματεία από τη διαιτησία του Χρήστου Διαβάτη.


Όμως, «φωνές» από ομάδες υπήρξαν και στην πρεμιέρα των τοπικών Πρωταθλημάτων, το προηγούμενο σαββατοκύριακο. Στον αγώνα ΑΠΣ Μπενίτσες - Ηρακλής Αγίων Δέκα 2-2, οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για τη διαιτησία του Χρήστου Διαβάτη, ενώ στο Αστέρας Λιαπάδων - Οδυσσέας Αυλιωτών 0-2, ο Δημήτρης Κάντας άφησε παραπονούμενους τους Λιαπαδίτες.


Εάν συμπεριλάβουμε και ορισμένες διαμαρτυρίες που υπήρξαν και στα ματς του Κυπέλλου (όπως π.χ. στο Ηρακλής Αγίων Δέκα - ΑΕ Καναλίων 4-4, όπου «φώναξαν» οι γηπεδούχοι για τον λάισμαν), τότε εξάγεται το συμπέρασμα ότι η φετινή σαιζόν ξεκίνησε πολύ άσχημα για τις τοπικές διοργανώσεις της Κέρκυρας. Τα πρώτα δείγματα είναι πολύ ανησυχητικά!


Από τη στιγμή , λοιπόν, που η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΚ δεν διαθέτει το κατάλληλο δυναμικό για να «καλύψει» το ερασιτεχνικό Ποδόσφαιρο του νησιού, τότε υπάρχει και η άλλη λύση: να ακολουθηθεί η τακτική της ΚΕΔ/ΕΠΟ. Δηλαδή, να κληθούν... ξένοι διαιτητές!!!


• Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 

 

 

 

 
Corfu Corner Radio

Τετάρτη
19
Ιούνιος
2019
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb