Βολίδα, Βασιλάτικα, Άρης Μέσης & ΑΕ Αρίλλα/Καββαδάδων δεν δήλωσαν στην Α’ ΕΠΣΚ - CorfuCorner.gr
01/09/2021

Βολίδα, Βασιλάτικα, Άρης Μέσης & ΑΕ Αρίλλα/Καββαδάδων δεν δήλωσαν στην Α’ ΕΠΣΚ

Σήμερα Πέμπτη (1η/9) εξέπνευσε η προθεσμία που είχε δοθεί από την ΕΠΣ Κέρκυρας στα σωματεία προκειμένου να δηλώσουν συμμετοχή στο καινούργιο Πρωτάθλημα της Α' τοπικής Κατηγορίας.


Σύμφωνα με το «πρόχειρο» ρεπορτάζ του CORFUCORNER.GR, από τις ομάδες που είχαν το δικαίωμα να λάβουν μέρος στην διοργάνωση, δεν κατέθεσαν δήλωση η Βολίδα, ο ΑΟ Βασιλάτικα, ο Άρης Μέσης και η ΑΕ Αρίλλα/Καββαδάδων. Μάλιστα, οι «κιτρινόμαυροι» του Κάτω Γαρούνα, που προέρχονται από την Α1', απέχουν για δεύτερη συνεχόμενη σαιζόν.


Αντιθέτως, νέες παρουσίες στην Κατηγορία είναι τόσο ο Ορφέας Κανονιού, ο οποίος «επιστρέφει» ύστερα από 15 χρόνια, όσο και η Ακαδημία του Ολυμπιακού Κέρκυρας, που εκμεταλλεύτηκε την «φωτογραφική» απόφαση της Διοίκησης Κουλόπουλου, καθώς και ο Νέος 2017, ο οποίος δεν θα «κατέβει» στην Α1'.


Με βάση τα μέχρι στιγμής δεδομένα, οι 25 σύλλογοι που (λογικά) δήλωσαν συμμετοχή στην Α' ΕΠΣΚ, είναι οι εξής: ΑΟ Κέρκυρα, Κρόνος Αργυράδων, ΑΕ Φαιάκων, Θύελλα Γαρίτσας, ΠΑΟ Κορακιάνας, ΑΟ Κοντόκαλι, Δίας Κασσιόπης, Ποσειδώνας Βιταλάδων, Κεραυνός Ποταμού, ΠΑΟ Σφακιανάκης, Ηρακλής Σφακερών, Κεραυνός Δραγωτινών, Νέος 2017, Εθνικός Περουλάδων, Αστέρας Μωραϊτίκων, Ορφέας Κανονιού, Ατρόμητος Άφρας, ΓΕ Παλαιοκαστριτών, Ηρακλής Αγίων Δέκα, Ακαδημία Ολυμπιακού, ΑΠΣ Μπενίτσες, ΑΟ Σιναράδων, Ομόνοια Γαστουρίου, Μέγας Αλέξανδρος και Αστέρας Σπαρτύλα. Επειδή, όμως, δεν είναι βέβαιο, θα αναμένουμε την επίσημη ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής.

 

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
26
Νοέμβριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb