28/06/2016

Ο Κορίκης άφησε τη σφυρίχτρα κι έπιασε το μπλοκάκι!

Επί σειρά ετών, ο Τάσος Κορίκης κόσμησε τον χώρο της διαιτησίας, ως ενεργός ρέφερι. Εδώ και λίγο καιρό, όμως, δεν τον βλέπουμε πια μέσα στα γήπεδα, αλλά ακριβώς έξω απ' αυτά.


Κι αυτό συνέβη διότι, λόγω ενός σοβαρού προσωπικού θέματος που προέκυψε ξαφνικά, αναγκάστηκε να... κρεμάσει τη σφυρίχτρα του, παρότι είχε μπροστά του κι άλλα χρόνια στα οποία θα μπορούσε να προσφέρει ως διαιτητής τις υπηρεσίες του στο κερκυραϊκό ποδόσφαιρο. Πάντως, θέλοντας να παραμείνει κοντά σε αυτό τον χώρο, τον οποίο υπεραγαπάει, αποφάσισε να γινει παρατηρητής διαιτησίας, ούτως ώστε όχι μόνο να «τσεκάρει» την απόδοση των αγωνιζόμενων ρέφερι, αλλά και με την εμπειρία του να βοηθάει και να συμβουλεύει τους νέους διαιτητές.


Η αποχώρηση του Κορίκη από την ενεργό δραστηριότητα, αποτελεί πλήγμα για την κερκυραϊκή διαιτησία. Ωστόσο, έστω και ως παρατηρητής, αλλά και ως στέλεχος του Δ.Σ. του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Κέρκυρας, εξακολουθεί να προσφέρει σημαντικό έργο...


• Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
23
Σεπτέμβριος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Ιρις, Ιριδα, Ξανθίππη, Ξανθή, Ξανθούλα (www.xanthippi.gr), Ξάνθιππος, Πολυξένη, Ξένη, Ξένια, Ραΐς, Ραΐδα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb