07/04/2017

Στο Φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης η Σχολή Χορού GOLD DANCE ACADEMY

Σε μία πολύ σημαντική και άκρως ενδιαφέρουσα εκδήλωση, θα συμμετάσχει η Σχολή Χορού GOLD DANCE ACADEMY της Κέρκυρας, η οποία αυτό το σαββατοκύριακο (8-9/4) θα λάβει μέρος Διεθνές Φεστιβάλ της Θεσσαλονίκης.


Επ΄αυτού η υπεύθυνη και προπονήτρια της Σχολής, Άννα Αποστολοπούλου, προέβει στην παρακάτω ανάρτηση στην προσωπική της ιστοσελίδα στο face book:

«Σε λίγες μέρες αναχωρούμε για το Διεθνή Διαγωνισμό Thesaloniki Dance Festival και όλα έχουν μπει στην τελική ευθεία! Προπονησεις, κοστούμια, χορογραφίες, προετοιμασία με τις ευχές και την ελπίδα ότι και φέτος όπως πέρυσι τα αποτελέσματα θα επιβραβεύσουν την προσπάθεια όλων μας! Μετά την περσινή συμμετοχή μας στον ίδιο διαγωνισμό ο ενθουσιασμός μας είναι μεγάλος όσο μεγάλη είναι και η όλη διοργάνωση! Ζώντας λοιπόν όλοι στον παλμό του TDF και ακούγοντάς κάθε μέρα την Καρδιά όλων των μαθητών, που θα συμμετασχουν, να χτυπάει δυνατά θέλω να πω σε εσάς : ζήστε το,νιώστε το,χόρεψτε το και αφήστε τη λάμψη της εσωτερικής σας δύναμης αλλά και τις γνώσεις σας να "μιλήσουν "!σας εμπιστεύομαι, σας καμαρωνω, σας αγαπώ!»

 

Ρεπορτάζ: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
21
Οκτώβριος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Ευκράτης, Εύκρατος, Ευκρατάς, Ευκρατία, Ευκρατούλα, Ευκρασία, Ορσαλία, Ούρσουλα, Σωκράτης, Σωκρατίνα, Σωκρατία, Χριστόδουλος (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb