04/05/2017

Οκτώ χρόνια CorfuCorner.gr!

Ήταν αρχές Μάη του 2009. Ένα νέο διαδικτυακό... μωρό γεννήθηκε στον χώρο του αθλητικού Τύπου της Κέρκυρας, κάνοντας δειλά τα πρώτα του... μπουσουλήματα! Τα οποία σιγά-σιγά, με το πέρασμα του χρόνου, μετατράπηκαν σε βήματα σταθερά, βήματα αποφασιστικά, βήματα αγέρωχα!!!


4 Μαΐου 2017. Γενέθλια, λοιπόν, έχει σήμερα Πέμπτη το CorfuCorner.gr, η παλαιότερη -από τις υπάρχουσες- αθλητική ιστοσελίδα της Κέρκυρας. Την οποία έχουν αγκαλιασει δεκάδες χιλιάδες επισκεπτών - αναγνωστών, στο νησί, στην υπόλοιπη Ελλάδα και στο εξωτερικό. Και ο αριθμός των οποίων παρουσιάζει συνεχώς αυξητική τάση!


Κι αυτό, όχι μόνο μας συγκινεί, μας γεμίζει με χαρά και ικανοποίηση, όχι μόνο μας κάνει υπερήφανους για το «παιδί» μας, αλλά και συνάμα μας «οπλίζει» με υπευθυνότητα και μας «υποχρεώνει» να προσπαθούμε διαρκώς να βελτιωνόμαστε και να γινόμαστε καλύτεροι. Τιμώντας την αθλητική δημοσιογραφία, υπηρετώντας τον κερκυραϊκό αθλητισμό, τηρώντας απαρέγκλιτα τη δεοντολογία και σεβόμενοι το (απαιτητικό) αναγνωστικό κοινό.


Είμαστε λίγοι, αλλά... λέοντες! Ο Αντώνης Καρύδης και ο Γιώργος Διαμαντής στα φωτορεπορτάζ. Η Ελίνα Νέρη στο ρεπορτάζ, με την «περιοδική» συνεργασία της Ματούλας Ανδριώτη και του Μιχάλη Γραμμένου. Ο Σπύρος Μουρατίδης στα σκίτσα και τις γελοιογραφίες. Ο Γιάννης Σγούρος στην τεχνική υποστήριξη. Και ο Χρήστος Γραμμένος στη διεύθυνση, τον συντονισμό και την γενική ευθύνη της διαχείρισης, διανύοντας -αισίως- το 29ο έτος ανελλιπούς ενασχόλησης με την αθλητικογραφία. Αυτή είναι η ομάδα μας! Και ο καθένας μας, από τη δική του μεριά, «μάχεται» για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα!


Δευτέρα 4 Μαΐου 2009 - Πέμπτη 4 Μαΐου 2017. Οκτώ χρόνια επίσημης λειτουργίας του CorfuCorner.gr! Με πολλές χιλiάδες άρθρα, αποκαλύψεις και αποκλειστικότητες. Και με τα όποια λάθη ή παραλείψεις μας (τέλειοι δεν είμαστε, δεν αποφεύγουμε την αυτοκριτική μας), που όμως δεν γίνονται σκόπιμα κι επιδιώκουμε να περιοριστούν στο απειροελάχιστο. Προσπαθώντας, παράλληλα, με τις διαθέσιμες δυνατότητές μας, να «καλύπτουμε» το μεγαλύτερο εφικτό φάσμα των κερκυραϊκών σπορ.


Επ' αφορμής, λοιπόν, των ογδόων γενεθλίων μας, νιώθουμε την ανάγκη ν' απευθύνουμε ένα πελώριο «ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ» σ' όλους εσάς, τους πιστούς (και μη) διαδικτυακούς φίλους μας, που μας επιλέγετε για την ενημέρωσή σας, που «κλικάρετε» το site μας και που μας τιμάτε με την εμπιστοσύνη σας!


Η δέσμευσή μας είναι μία, απαράβατη, ειλικρινής και... αδιαπραγμάτευτη: Να μην προδώσουμε ποτέ αυτή την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε!!! Όσο καιρό θα «περιπλανιόμαστε» στον κυβερνοχώρο...


Εκ της διευθύνσεως
του www.CorfuCorner.gr

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
21
Οκτώβριος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Ευκράτης, Εύκρατος, Ευκρατάς, Ευκρατία, Ευκρατούλα, Ευκρασία, Ορσαλία, Ούρσουλα, Σωκράτης, Σωκρατίνα, Σωκρατία, Χριστόδουλος (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb