18/08/2017

Ο Βαγγέλης Γραμμένος στην ηγεσία της ΕΠΟ

Ο Βαγγέλης Γραμμένος είναι από σήμερα Παρασκευή (18/8) το μεσημέρι ο νέος Πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, επιβεβαιώνοντας τον τίτλο του απόλυτου φαβορί!

.
Με ψήφους 48 έναντι 21, ο Πρόεδρος της ΡΠΣ Μακεδονίας επικράτησε του Γιώργου Καλαντζή (τον οποίο στήριξε και η ΕΠΣ Κέρκυρας), ενώ υπήρξαν και 2 λευκά από τους 71 συνολικά ψηφοφόρους.


Οι ψήφοι προήλθαν από τις 54 Ενώσεις, τις 16 ΠΑΕ της Super League και μία από τον εκπρόσωπο της Football League.


Μετά την έναρξη της περασμένης σαιζόν, όπου υπήρχε η εποπτεία της UEFA και στη συνέχεια η Διοικούσα Επιτροπή, είναι η πρώτη εκλεγμένη Διοίκηση της ΕΠΟ, η οποία αναλαμβάνει άμεσα τα καθήκοντά της, με θητεία τετραετίας.


Αμέσως μετά τη νίκη του στις εκλογές, ο Γραμμένος τόνισε: «Θέλω να διαβεβαιώσω όλους, κυρίως όσους δεν μας ψήφισαν, πως θα κάνουμε πράξη την ισότητα και την ισονομία. Ξεκινά μια δύσκολη μέρα, το ποδόσφαιρο θα πρέπει να αρχίσει έναν άλλο δρόμο και χρειάζεται πολλή προσπάθεια, σχέδιο και τα διαθέτουμε όλα. Η επόμενη μέρα δεν θα έχει καμία σχέση με την προηγούμενη», ανέφερε αρχικά.
«Το ότι ήρθε η FIFA δείχνει ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Εμείς το γνωρίζαμε, τώρα το γνωρίζουν και οι διεθνείς ομοσπονδίες. Η FIFA μπορεί να φέρει όσες επιτροπές θέλει, δεν έχουμε να κρύψουμε τίποτα. Ο χρόνος που θα παραμείνουν στη χώρα μας θα είναι μικρότερος από ό,τι προσδοκούν οι ίδιες. Η FIFA θα ελέγχει αν εφαρμόζεται ο κανονισμός, αν στο οικονομικό κομμάτι κάνεις αυτά που πρέπει να κάνεις, όπως π.χ. για μία σύμβαση, για τέτοιο έλεγχο μιλάμε»,


Και ο νέος Πρόεδρος της Ομοσπονδίας πρόσθεσε: «Το μεγάλο ζητούμενο είναι να κοιταχτούμε στα μάτια και να δούμε τι ποδόσφαιρο θέλουμε. Όσοι θεωρούν ότι το κοινώς αποδεχτό ποδόσφαιρο δεν τους ταιριάζει, δεν μπορούμε να συμβαδίσουμε. Θα πείσουμε και τον πιο δύσπιστο πως είναι ανάγκη το ελληνικό ποδόσφαιρο να βαδίσει σε άλλο δρόμο»,

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
21
Οκτώβριος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Ευκράτης, Εύκρατος, Ευκρατάς, Ευκρατία, Ευκρατούλα, Ευκρασία, Ορσαλία, Ούρσουλα, Σωκράτης, Σωκρατίνα, Σωκρατία, Χριστόδουλος (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb