21/09/2017

Πίκουλας: «Κύριε Καρδακάρη αφήστε την ομάδα να βρει τον δρόμο της»!

Η αντιπαράθεση των Ολύμπιων Προέδρων, συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς! Οι τελευταίες δυσάρεστες εξελίξεις στο... στρατόπεδο του ιστορικού Ολύμπου, με τον απερχόμενο Πρόεδρο του συλλόγου, Σπύρο Καρδακάρη, να αμφισβητεί το πρόσφατο εκλογικό αποτέλεσμα και να κινείται εναντίον της νεοεκλεγείσας Διοίκησης του Δημοσθένη Σφήκα και τις δύο πλευρές να ανταλλάσουν εξώδικα, έφερε την παρέμβαση του Σπύρου Πίκουλα.

 


Ο Κερκυραίος αθλητικογράφος και πρώην Πρόεδρος του σωματείου, αφού εκφράζει μια σειρά από ερωτήματα προς τον κ. Καρδακάρη, του ζητά να αφήσει την ομάδα να βρει το δρόμο της, επισημαίνοντάς του πως το χτύπημα προς το εκλεγμένο Δ.Σ είναι χτύπημα προς τον σύλλογο.

 

Η ανάρτηση του κου Πίκουλα στο facebook έχει ως εξής:

 

«Κύριε Καρδακάρη Σπυρο Ιατρο Ορθοπαιδικο Γ Ν Κ ,
έχω μια μεγάλη απορία... αφού η διοίκησή σας είχε εκλεγεί για τρία χρόνια και η θητεία της έληγε Νοέμβρη του 2018, ΓΙΑΤΙ πήγατε σε εκλογές; Όπως μας είπε (ήμουν παρών) στην συγκέντρωση για την Γ.Σ. που δεν έγινε λόγω απαρτίας 23/8/2017, ο αντιπρόεδρός σας κ. Στ. Καρβούνης, είχαν παραιτηθεί μέλη της διοίκησης και έπρεπε να συμπληρωθεί για να μην πάει στο πρωτοδικείο η ομάδα. Ρωτάω:


1. Ποιοι και γιατί είχαν παραιτηθεί και που είναι γραμμένο αυτό; Έχει περαστεί στα πρακτικά του Δ.Σ. είχαν γίνει δεκτές; Θα μου πείτε πρακτικά ΤΡΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ.... ΔΕΝ υπάρχει καταχωρημένο ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟ Δ.Σ..... αγωνιστή της ΝΟΜΙΜΟΤΗΤΑΣ κ. Καρδακάρη.


2. Σε ποια υποανάπτυκτη χώρα, ζητάει την ψήφο του κόσμου το Δ.Σ. χωρίς ΟΥΤΕ μια ΓΣ., χωρίς πρακτικά, χωρίς έκθεση εξελεγκτικής επιτροπής; Εκλογές χωρίς κανείς να ξέρει τι έχει συμβεί; Γιατί; Και αγώνας στη Γ.Σ. να μην γίνει ούτε και τότε απολογισμός;


3. Είναι αλήθεια ότι τις προκαλέσατε για να μπει στο Δ.Σ. ο «ΕΠΕΝΔΥΤΗΣ» που αυτό το έβαλε όρο; Έτσι ακούστηκε και από στόματα μελών του Δ.Σ. σας. Είναι αλήθεια;


4. Υπήρχε άσχημο κλίμα σε βάρος σας πριν την αναγγελία εκλογών και τις κινήσεις που κάνατε τελευταία; Μήπως αυτό έγινε όταν ο κόσμος του Ολύμπου κατάλαβε ότι ΚΑΤΙ ΠΑΙΖΕΙ με το γήπεδο, έμαθε και δεν ήθελε να ΧΑΘΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ; Αυτοί οι 2-3 που φώναξαν στην ΓΣ προκάλεσαν τις εκλογές ή εσείς;


5. Όλο αυτό το μίσος ή η μάχη για την ΚΑΡΕΚΛΑ προς τι; ΕΣΕΙΣ προκαλέσατε εκλογές και ΟΧΙ οι φωνασκούντες, ο κόσμος άκουσε, έκρινε αποφάσισε και ΣΑΣ ΕΣΤΕΙΛΑΝ σπίτι σας και ΤΕΛΟΣ. ή μήπως δεν είναι έτσι;
Είναι ηλίου φαεινότερο ότι ΚΑΤΙ ΕΠΑΙΞΕ εκεί κάτω και σας έχει αποσυντονίσει όλος αυτός ο πανικός γιατί χάσατε 100-0. Εύκολα όλα αυτά τα οποία υποσχεθήκατε για ανόδους κλπ κλπ, αλλά είχατε μπροστά σας 15 μήνες να τα κάνετε και να αλλάξετε το κλίμα σε βάρος σας. Δεν το κάνατε. ΓΙΑΤΙ;;;; Τι κρύβεται πίσω από όλα αυτά;;; Απαντήστε εσείς καλύτερα στα ερωτήματα και αφήστε την ομάδα να βρει το δρόμο της. ΦΤΑΝΕΙ επιτέλους με αυτές τις συμπεριφορές εναντίον της ομάδας. Γιατί το κτύπημα στην εκλεγμένη διοίκηση, είναι κτύπημα στην ομάδα.


Σπύρος Πίκουλας
Πρώην πρόεδρος
ΑΠΣ Όλυμπος


Σημ.: Δεν είχα διάθεση ούτε για αντιπαραθέσεις ούτε για κόντρες, αν είχατε αποδεχθεί την ΩΜΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ και είχατε αφήσει τον ΟΛΥΜΠΟ να πάρει το δρόμο του όπως αποφάσισε ο λαός του, δεν θα είχα λόγους να παρέμβω και να καταθέσω την άποψή μου. είδατε κάποια αρνητική στάση από τη δική μου πλευρά ΤΡΙΑ χρόνια διοίκησης;;; με αναγκάσατε να το κάνω με τα εξώδικα προς τη νόμιμη νέα διοίκηση και τη στάση σας. Γιατί αν δεν πάρω θέση θα είμαι συνένοχος σε όσα έγιναν στο ΙΣΤΟΡΙΚΟ μας σωματείο....»

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Κυριακή
23
Σεπτέμβριος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Ιρις, Ιριδα, Ξανθίππη, Ξανθή, Ξανθούλα (www.xanthippi.gr), Ξάνθιππος, Πολυξένη, Ξένη, Ξένια, Ραΐς, Ραΐδα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb