18/11/2017

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Επιστροφή Κούλια στα μαθήματα

Επέστρεψε στα καθήκοντά του ο Νίκος Κούλιας και διδάσκει κανονικά τους ρέφερι της Κέρκυρας, στην αίθουσα του ενωσιακού γηπέφου, στο Κανόνι.


Συγκεκριμένα, την προπερασμενη Δευτέρα (6/11) παρέδωσε το πρώτο του μάθημα για φέτος. Εδώ να επισημάνουμε ότι ο Κούλιας τυγχάνει παρατηρητής κι εκπαιδευτής διαιτησίας της Football League, ενώ μαζί με τον Τάσο Κάκο, είναι οι μοναδικοί στο νησί που έχουν την πιστοποίηση της ΕΠΟ.


Ο εκ Θεσπρωτίας βετεράνος διαιτητής απουσίαζε από τα καθιερωμένα δευτεριάτικα μαθήματα για τρεις λόγους. Ο πρώτος, έχει να κάνει με το γεγονός ότι μετέχει στην Επιτροπή Διαιτησίας ο Γιάννης Μέριανος, με τον οποίο -όπως λένε οι... κακές γλώσσες- είναι «σφαγμένοι»! Ο δεύτερος λόγος, έχει να κάνει με το γεγονός ότι o Παναγιώτης Ποζίδης «καρατόμησε» από την προεδρία της Επιτροπής Διαιτησίας τον Γιάννη Μουζακίτη, με τον οποίο φημολογείται ότι ο Κούλιας διατηρεί στενές φιλικές σχέσεις, με αποτέλεσμα να είναι... ξενερωμένος! Ο τρίτος, έχει να κάνει καθαρά με προσωπικούς λόγους.


Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι την περασμένη Δευτέρα (13/11) το καθιερωμένο μάθημα στις εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Κέρκυρας, έγινε εκτάκτως από τον Νίκο Αθανασίου, ο οποίος προέρχεται από την Ηγουμενίτσα.

 

 

 Corfu Corner Radio

Τετάρτη
19
Σεπτέμβριος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Σαββάτιος, Σάββατος, Σαββάτης, Σαββατία, Σαββατίνα, Σαββάτα, Σαββάτη, Σαββάτω (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Συμφωνείτε με την απόφαση του Δ.Σ. της ΕΠΣ Κέρκυρας να παραχωρήσει για 18 χρόνια σε ιδιώτες το ενωσιακό γήπεδο του Κανονιού;
Ναι
Όχι
Αδιαφορώ
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb