18/11/2017

ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ: Επιστροφή Κούλια στα μαθήματα

Επέστρεψε στα καθήκοντά του ο Νίκος Κούλιας και διδάσκει κανονικά τους ρέφερι της Κέρκυρας, στην αίθουσα του ενωσιακού γηπέφου, στο Κανόνι.


Συγκεκριμένα, την προπερασμενη Δευτέρα (6/11) παρέδωσε το πρώτο του μάθημα για φέτος. Εδώ να επισημάνουμε ότι ο Κούλιας τυγχάνει παρατηρητής κι εκπαιδευτής διαιτησίας της Football League, ενώ μαζί με τον Τάσο Κάκο, είναι οι μοναδικοί στο νησί που έχουν την πιστοποίηση της ΕΠΟ.


Ο εκ Θεσπρωτίας βετεράνος διαιτητής απουσίαζε από τα καθιερωμένα δευτεριάτικα μαθήματα για τρεις λόγους. Ο πρώτος, έχει να κάνει με το γεγονός ότι μετέχει στην Επιτροπή Διαιτησίας ο Γιάννης Μέριανος, με τον οποίο -όπως λένε οι... κακές γλώσσες- είναι «σφαγμένοι»! Ο δεύτερος λόγος, έχει να κάνει με το γεγονός ότι o Παναγιώτης Ποζίδης «καρατόμησε» από την προεδρία της Επιτροπής Διαιτησίας τον Γιάννη Μουζακίτη, με τον οποίο φημολογείται ότι ο Κούλιας διατηρεί στενές φιλικές σχέσεις, με αποτέλεσμα να είναι... ξενερωμένος! Ο τρίτος, έχει να κάνει καθαρά με προσωπικούς λόγους.


Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι την περασμένη Δευτέρα (13/11) το καθιερωμένο μάθημα στις εγκαταστάσεις της ΕΠΣ Κέρκυρας, έγινε εκτάκτως από τον Νίκο Αθανασίου, ο οποίος προέρχεται από την Ηγουμενίτσα.

 

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
23
Φεβρουάριος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Πολύκαρπος, Πολυκάρπης, Πολυκαρπία, Πολυκάρπη, Πολυκαρπίτσα, Πολυκαρπούλα, Πολυχρόνιος, Πολυχρόνης, Χρόνης, Πολυχρονία, Πολυχρονούλα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποιός κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1’ Κατηγορία της ΕΠΣ Κέρκυρας;
Κρόνος Αργυράδων
Θιναλιακός Αχαράβης
ΟΦΑΜ
Αστέρας Πετριτή
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb