20/11/2017

ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΣ: «Κάποιοι παίζουν με την ηρεμία μας, τον κόπο μας και το μεράκι μας»!

Την έντονη αντίδραση του Θιναλιακού προκάλεσαν οι διαιτητικές αποφάσεις του Θωμά Βλάσση στον κυριακάτικο (19/11) εκτός έδρας αγώνα της ομάδας της Αχαράβης με τον Αχιλλέα Νυμφών (1-1 το αποτέλεσμα) για το Πρωτάθλημα της Α1' τοπικής Κατηγορίας.


Σε ανακοίνωση που εξέδωσε το σωματείο της βόρειας Κέρκυρας, εκφράζει ορισμένα ερωτηματικά και ξεκαθαρίζει πως δεν θα επιτρέψει σε κάποιους να συνεχίσουν το ... ειδεχθές έργο τους ενάντια στα συμφέροντα του. Το κείμενο έχει ως ακολούθως :


Η ανακοίνωση του Θιναλιακού
«Μετά το περυσινό, καταπληκτικό έργο για Όσκαρ, στην ήττα της ομάδας μας με... δόσεις, από την ομάδα του Κρόνου Αργυράδων (για όσους δε θυμούνται, η ανακοίνωση βρίσκεται ακόμη στη σελίδα μας), η Συμμορία των γνωστών-αγνώστων χτύπησε πάλι, και κόπιασε η νέα ταινία της οποίας καλούμαστε να γίνουμε θεατές. Με τίτλο "άδικα κοπιάζετε παλικάρια μου".


Καθώς, ο "Πεθερός" αποφασίζει κι ο "Μεγάλος" σκόπιμα δεν ασχολείται πλέον με τα μικρά και μίζερα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου (δεν είναι άλλωστε η πρώτη φορά που εξαφανίζεται). Στο video καθαρά ποιος αποφασίζει για εμάς με απίστευτο κυνισμό και θράσος.


Ένας βοηθός διαιτητή, που τελευταία κάποιοι αποφάσισαν την προαγωγή του και κλήθηκε να πάρει αποφάσεις των οποίων, προφανώς δε μπορεί να σηκώσει το βάρος.


ΕΡΩΤΗΜΑ: Απλώς δε μπορεί το παλικάρι, ή εκτελεί υπηρεσία;
Αν συμβαίνει το πρώτο, γιατί ορίζεται σε ένα παιχνίδι, τοπικό ντέρμπι, όπου το ανάστημά του δεν του επιτρέπει να σφυρίξει με καθαρό μυαλό; Απλά επειδή προσπαθεί να κρατήσει αλλοπρόσαλλες ισοροπίες.
Δεν είναι το πρώτο παιχνίδι που αποδεικνύει αυτή του την ανεπάρκεια.
Υπάρχουν διαιτητικές αποφάσεις που αμφισβητούνται, κι είναι στο όριο της αντικειμενικότητας και της υποκειμενικότητάς μας.
Σε αυτές λοιπόν ισχύει το "έτσι το είδα, έτσι το σφύριξα"...
Την απόφαση στο παραπάνω video, που μπορούμε να την εντάξουμε; Δώστε ιδιαίτερη προσοχή που βρίσκεται ο κύριος Βλάσσης τη στιγμή της παράβασης!
Εκτός αν πάρουμε το δεύτερο σενάριο, ότι δηλαδή εξυπηρετεί σκόπιμα κάποιους "τρίτους". Και μπορούμε ύστερα από αυτή την απόφαση, να σκεφτόμαστε όπως θέλουμε και να υποθέσουμε ότι μας κατέβει.
Κάποιοι παίζουν με την ηρεμία μας, τον κόπο μας και το μεράκι μας.
Αν έχετε αποφασίσει να κρατήσετε σειρά προτεραιότητας από πέρυσι κι εδώ, πείτε μας να το ξέρουμε.
ΜΕΧΡΙ ΤΟΤΕ ΜΗ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ!
Προσπαθούμε όσο μπορούμε να μην αφήσουμε κάποιους να μας κάνουν να ξεχάσουμε το ήθος μας και τον ποδοσφαιρικό μας πολιτισμό!
Το ΔΣ του ΑΣ ΘΙΝΑΛΙΑΚΟΣ».

 Corfu Corner Radio

Τετάρτη
12
Δεκέμβριος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Σπυρίδων, Σπυρίδωνας, Σπύρος, Σπυρέτος, Σπυράκης, Σπυράκος, Σπυρούλα, Σπυρέτα, Σπυρίνα, Σπυριδούλα, Σπυρίδινα (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb