24/11/2017

Συνελήφθη ο «μαχαιροβγάλτης» της Αβραμίου

Στον Εισαγγελέα αναμένεται να οδηγηθεί σήμερα Παρασκευή (24/11) ο 47χρονος που απείλησε με μαχαίρι δυο φοιτήτριες, το περασμένο Σάββατο (18/11) , στην περιοχή Αβραμίου, στην πόλη της Κέρκυρας.


Η Ασφάλεια βρήκε τα ίχνη του και τον συνέλαβε ύστερα από την καταγγελία των κοριτσιών και υπό το καθεστώς της δημοσιότητας που πήρε το θέμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πρόκειται για προσωρινό κάτοικο Κερκύρας, που εργάστηκε περιστασιακά σε τουριστικές επιχειρήσεις και το 2014 είχε κατηγορηθεί για βιασμό και παρέμεινε προφυλακισμένος 15 μήνες για να αθωωθεί τελικά στο Δικαστήριο.

 

 

Οι δυο φοιτήτριες κατήγγειλαν στην Αστυνομία ότι τις απείλησε με το κουζινομάχαιρο που κρατούσε, το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου, δίχως όμως να προχωρήσει σε κάποια ενέργεια εναντίον τους. Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο ίδιος δεν αρνείται το συμβάν, αλλά το αποδίδει σε ... πλάκα! Πάντως, η δικογραφία αναφέρεται μόνον στην απειλή, ενώ στην κατ' οίκον έρευνα βρέθηκαν και κατασχέθηκαν κάποια χάπια και το μαχαίρι.

 

Ρεπορτάζ: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
22
Ιούνιος
2018
Σήμερα γιορτάζουν: Ευσέβιος, Ευσεβής, Ευσεβεία, Σέβη, Ευσεβούλα, Σεβούλα, Ζηνάς, Ζένας, Ζένος, Ζήνα, Ζένα, Ζένια (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια κατά τη γνώμη σας ήταν φέτος η κορυφαία σφυρίχτρα του κερκυραϊκού ποδοσφαίρου;
Αρμενιάκος Χριστόδουλος
Βλάσσης Αντώνης
Βλάσσης Θωμάς
Γιούργας Κώστας
Διαβάτης Χρήστος
Δράμπαλος Βασίλης
Καββαδίας Νικόδημος
Κάντας Δημήτρης
Κολυτάς Σπύρος
Κορακιανίτης Νίκος
Μαργαρίτης Χαράλαμπος
Μίχος Γιάννης
Μυρισκλάβος Νίκος
Νικόπουλος Πέτρος
Ξηρομερίτης Γιώργος
Πουλημάς Νίκος
Τόμπρος Κώστας
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb