14/03/2018

ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ: Χάλκινο μετάλλιο του Μερκούρη στην Πάτρα

Την περασμένη Παρασκευή (9/3), πραγματοποιήθηκε στο αθλητικό κέντρο « Δ. Τόφαλος», στην Πάτρα, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα ΤΑΕ ΚΒΟ ΝΤΟ Ανδρών - Γυναικών και Εφήβων - Νεανίδων, όπου υπήρξε κερκυραϊκή παρουσία.

 

Συγκεκριμένα, έλαβε μέρος ο Α.Π.Σ. Ηρακλής Κέρκυρας ,με τους αθλητές Σπύρο Μερκούρη και Αλεξάνδρα Δουλγέρη. Ο μεν Μερκούρης κατέκτησε την 3η θέση και το χάλκινο μετάλλιο, ενώ η δε Δουλγέρη δεν κατάφερε να διακριθεί λόγω ενός τραυματισμού στην μέση, οποίος την ταλαιπωρεί.


Η σχετική ανακοίνωση του κερκυραϊκού σωματείου, έχει ως κάτωθι:


« Για άλλη μια χρονιά 6η Συνεχόμενη !!!! ο Α.Π.Σ. Ηρακλής Κέρκυρας κατακτάει μετάλλιο σε Πανελλήνιο Πρωτάθλημα με τον Σπυρίδωνα Μερκούρη στην τρίτη θέση και Χάλκινο μετάλλιο στη Κατηγορία Εφήβων στα -68 κιλ.

Στο Πανελλήνιο πρωτάθλημα τόσο των Ανδρών - Γυναικών όσο και Εφήβων - Νεανίδων που είναι η μεγαλύτερη διοργάνωση του Ταεκβοντό επί ελληνικού εδάφους και άνοιξε τις πύλες του την Παρασκευή 9/3/2018 στην Πάτρα στο αθλητικό κέντρο «Δ. Τόφαλος» με τη συμμετοχή αθλητών και αθλητριών από περίπου 400 σωματεία ο Σύλλογός μας συμμετείχε με δύο Αθλητές στην κατηγορία Εφήβων - Νεανίδων και συγκεκριμένα με την Αλεξάνδρα Δουλγέρη και τον Σπυρίδωνα Μερκούρη . Στην κατηγορία Ανδρών - Γυναικών ο περσινός Χάλκινος Πρωταθλητής μας δεν συμμετείχε φέτος γιατί είναι μαθητής της τρίτης λυκείου και δεν μπορούσε να έχει την κατάλληλη προετοιμασία .

Στο αγωνιστικό μέρος η πρωταθλήτριά μας Αλεξάνδρα Δουλγέρη δεν κατάφερε να διακριθεί χάνοντας στον πρώτο αγώνα , ανασταλτικός παράγοντας για εκείνη ήταν και ένας τραυματισμός στη μέση , ο δε Μερκούρης Σπυρίδων μετά από μια εξαιρετική εμφάνιση και τρείς εκπληκτικές νίκες κατάφερε ν' ανεβεί στο τρίτο σκαλί του βάθρου φορώντας το χάλκινο μετάλλιο στο στήθος του !!!. Ένα Μετάλλιο που εκτός των άλλων εξασφαλίζει και στον ίδιο τον αθλητή μόρια για τις Πανελλήνιες εξετάσεις καθώς και βαθμολογία για την επιλογή αθλητών στην Εθνική Ομάδα για το 2019 .

Το Δ.Σ. του Συλλόγου Συγχαίρει όλους τους αθλητές για την προσπάθειά και τον αγώνα που δίνουν καθημερινά, για τους στόχους και το πάθος τους και τους διαβεβαιώνει ότι θα είναι αρωγός στις προσπάθειές τους, μαζί με τους γονείς τους που δίνουν και αυτοί τον δικό τους αγώνα για να τους στηρίξουν.

ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ»

.

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
23
Μάρτιος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: δεν υπάρχει μια γιορτή πάρα πολύ γνωστή (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb