18/03/2018

ΠΟΛΟ: Δυο νίκες και μια ήττα για Ν.Α.Ο.Κ στην πρεμιέρα της Β΄ Εθνικής

Ξεκίνησε το Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Κατηγορίας της ανδρικής υδατοσφαίρισης, στο οποίο για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά μετέχει η ομάδα του Ν.Α.Ο.Κ. Στην Α΄ Φάση της διοργάνωσης, που πραγματοποιήθηκε στην συμπρωτεύουσα, το συγκρότημα του Σπύρου Καρδόνα είχε ως απολογισμό δύο νίκες και μια ήττα.


Το σχετικό δελτίο Τύπου του Ομίλου, έχει ως εξής:


«Μετά από τα αναπτυξιακά τμήματα της υδατοσφαίρισης του Ν.Α.Ο.Κ. που στο σύνολο τους, έφηβοι, παίδες και μίνι παίδες, πέρασαν στην επόμενη φάση των πρωταθλημάτων τους, και η ανδρική ομάδα εκπλήρωσε σε υψηλό βαθμό τις υποχρεώσεις της, ολοκληρώνοντας ικανοποιητικά τον πρώτο γύρο του δικού της πρωταθλήματος της Β' εθνικής κατηγορίας και αποδεικνύοντας στην πράξη ότι ο νέος σχεδιασμός του κερκυραϊκού πόλο βρίσκεται σε καλό δρόμο.

Πιο συγκεκριμένα στο διάστημα 10-11/3/18 στο Εθνικό κολυμβητήριο Θεσσαλονίκης η ομάδα μας πέτυχε δύο άνετες νίκες με Χ.Α.Ν.Θ. και Οξυγόνο και έχασε ένα παιχνίδι από τον Φοίβο Συκεών στο γκολ, απόρροια της έλλειψης φιλικών αγώνων προετοιμασίας.

Σημειώνεται γι άλλη μια φορά ότι ο νέος προγραμματισμός μας αποβλέπει στη στελέχωση της ομάδας μας με κερκυραίους παίχτες που σταδιακά θα αναδεικνύονται μέσα από τις υποδομές μας.

Ήδη σε αυτήν την ανδρική ομάδα αγωνίζεται σχεδόν το σύνολο των κερκυραίων παιχτών, που το τελευταίο διάστημα επέστρεψε για να αγωνιστεί με τα χρώματα του Ν.Α.Ο.Κ. καθώς και δύο παίδες. Πρώτος στόχος, που φαίνεται απόλυτα εφικτός, είναι η ένταξη της ομάδας μας στις δύο πρώτες που θα συνεχίσουν στην επόμενη φάση του πρωταθλήματος της Β' εθνικής κατηγορίας.


Οι αθλητές Πολίτης Τάκης Αρμένης Στέφανος, Γιαννιώτης Μπεν, Κούρκουλος Θοδωρής, Κουλούρης Γρηγόρης, Μελιδονιώτης Φραντζής, Κασιμης Αρσένης, Τατας Ζαχαρίας, Κορακης Γιώργος, Καλαμάρης Γιώργος, Κριτσιανης Βαγγέλης, Τζωρας Σπύρος, Σουβλάκης Σταμάτης, Κουτάς Κώστας, Μεξης Κλεάνθης, Δοϊκας Χάρης αγωνίστηκαν υπό τις οδηγίες του προπονητή της ομάδας Σπύρου Καρδόνα και του βοηθού του Γιώργου Μπαλανίκα. Συνοδός το μέλος του Δ.Σ. Τζωρας Λάκης» .

 


ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΝΑΟΚ

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
23
Μάρτιος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: δεν υπάρχει μια γιορτή πάρα πολύ γνωστή (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb