22/06/2018

Καταποντισμός της κερκυραϊκής διαιτησίας στις Εθνικές Κατηγορίες!

Ανακοινώθηκαν σήμερα Παρασκευή (22/6), από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ, οι διαιτητικοί πίνακες των Εθνικών Κατηγοριών για την επόμενη ποδοσφαιρική περίοδο (2018-2019).


Η κερκυραϊκή παρουσία, συρρικνώθηκε ακόμη περισσότερο! Διότι, οι Νίκος Πουλημάς και Κώστας Τόμπρος, που την περασμένη σαιζόν σφύριξαν με μεγάλη επιτυχία στη Football League και τη Γ' Εθνική αντίστοιχα, όχι μόνο δεν πήραν την προαγωγή που ανέμεναν, αλλά ούτε καν διατηρήθηκαν στην Κατηγορία που βρίσκονταν! Έτσι, αποπέμφθηκαν πολύ άδικα από τα Εθνικά Πρωταθλήματα και επομένως του χρόνου θα μπορούν να διαιτητεύσουν μόνον στο τοπικό της ΕΠΣ Κέρκυρας!


Η εξέλιξη αυτή, αποτελεί μια πραγματική πανωλεθρία της Διοίκησης του Παναγιώτη Ποζίδη, που την τελευταία διετία δεν έκανε την παραμικρή προσπάθεια για να αποφευχθεί ο καταποντισμός της κερκυραϊκής διαιτησίας!

 

Από ‘κει και πέρα, ο πολύ αξιόλογος, Χάρης Σκορδίλης διατηρήθηκε ως βοηθός διαιτητής στη Football League, ενώ οι Κώστας Γιούργας και Μάκης Μιχαλάς, παρόλο που είναι ανεπαρκείς και ακατάλληλοι, εντούτοις παρέμειναν στην Γ' Εθνική (ως διαιτητής και ως λάινσμαν αντίστοιχα), προφανώς με μοναδικό κριτήριο το νεαρό της ηλικίας τους.


Έτσι, λοιπόν, στο εξής οι αξιολογημένοι ρέφερι της ΕΠΣ Κέρκυρας στους πίνακες της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ,θα είναι οι παρακάτω:


ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ SUPER LEAGUE: -
ΒΟΗΘΟΙ SUPER LEAGUE: -
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ SUPER LEAGUE: Αναστάσιος Κάκος
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ FOOTBALL LEAGUE: -
ΒΟΗΘΟΙ FOOTBALL LEAGUE: Θεοχάρης-Δημήτρης Σκορδίλης
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ FOOTBALL LEAGUE: Νίκος Κούλιας
ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ: Κώστας Γιούργας
ΒΟΗΘΟΙ Γ' ΕΘΝΙΚΗΣ: Γεράσιμος Μιχαλάς
ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ Γ΄ ΕΘΝΙΚΗΣ:-


Να αναφέρουμε, τέλος, ότι ο σπουδαίος Κερκυραίος διαιτητής, Σπύρος Κολυτάς, διατηρήθηκε στον πίνακα της Football League ως μέλος της ΕΠΣ Λασιθίου, στην οποία μεταγράφηκε τον περασμένο Γενάρη.


• Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Τετάρτη
20
Φεβρουάριος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: δεν υπάρχει μια γιορτή πάρα πολύ γνωστή (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb