08/09/2018

«Έβγαλαν» τα αγωνιστικά οι Γιούργας, Μιχαλάς, Μίχος, Μίαρης

Τέσσερεις Κερκυραίοι ρέφερι, που είναι υποψήφιοι για τον πίνακα της Γ' Εθνικής, «έβγαλαν» με επιτυχία τα αγωνιστικά τεστ διαιτητών, τα οποία πραγματοποιήθηκαν το διήμερο Πέμπτη 6 και Παρασκευή 7 Σεπτεμβρίου.


Πρόκευται για δύο «παλιούς» (Κώστας Γιούργας, Γεράσιμος Μιχαλάς) και για δύο «νέους» (Γιάννης Μίχος, Νίκος Μίαρης), οι οποίοι στη συνέχεια έδωσαν και γραπτές εξετάσεις.


Οι δοκιμασίες έλαβαν χώρα στους Αμπελόκηπους της Θεσσαλονίκης, υπό την αιγίδα, φυσικά, της Κεντρικής Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΟ.


Οι τέσσερεις προαναφερόμενοι ρέφερι, βρίσκονται εν αναμονή των αποτελεσμάτων και στα γραπτά. Εφόσον κι εκεί «περάσουν» επιτυχώς, τότε θα περιμένουν τη συγκρότηση των διαιτητικών πινάκων της Γ' Εθνικής, για την ποδοσφαιρική περίοδο 2018-2019, ευελπιστώντας ότι θα περιληφθούν σ' αυτους.


Υπενθυμίζουμε ότι οι Γιούργας και Μιχαλάς ήταν και την περασμένη σαιζόν στην Γ' Εθνική, ως διαιτητής και ως λάινσμαν αντίστοιχα. Ο Μίχος είχε «κοπεί» το προηγούμενο καλοκαίρι (Ιούνιος του 2017) στα τεστ, ενώ ο Μίαρης είναι «πρωτάρης» υποψήφιος.


Από ‘κει και πέρα, οι Πέτρος Νικόπουλος και Νικόδημος Καββαδίας, αναμένουν να εξεταστούν, ως υποψήφιοι διαιτητές της Γ' Εθνικής.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 Corfu Corner Radio

Τετάρτη
19
Ιούνιος
2019
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb