12/09/2018

Ποιός θα σφυρίξει στο Σούπερ Καπ;

Ο Κώστας Γιούργας θέτει σοβαρή υποψηφιότητα για να διευθύνει τον Αγώνα Αλληλεγγύης (ή Σούπερ Καπ) της ΕΠΣ Κέρκυρας, ανάμεσα στον Κρόνο Αργυράδων και στον ΟΦΑΜ, που θα διεξαχθεί το ερχόμενο Σάββατο (15/9), στο ενωσιακό γήπεδο του Κανονιού.


Παρότι τα τελευταία χρόνια ο 29χρονος ρέφερι βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση, με πολύ κακές διαιτησίες, εν τούτοις η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣΚ δεν έχει πολλές επιλογές, δεδομένου ότι είναι ο μόνος αξιολογημένος (στην Γ' Εθνική), μετά την προ δυόμισι μηνών πολύ άδικη καρατόμηση των Νίκου Πουλημά και Κώστα Τόμπρου.


Πέραν του... διαιτηταρά Γιούργα, υποψηφιότητα για το Σούπερ Καπ θέτει και ο Πέτρος Νικόπουλος, που είναι διαιτητής 4ης Κατηγορίας, ενώ προχθές Δευτέρα (10/9) έδωσε εξετάσεις στην Αθήνα για να αξιολογηθεί στην Γ' Εθνική.


Όσον αφορά τον Νικόδημο Καββαδία (που επίσης είναι διαιτητής 4ης Κατηγορίας και τη Δευτέρα έδωσε τεστ για προβιβασμό στην Γ' Εθνική), δεν μπορεί να παίξει στο Σούπερ Καπ, λόγω του ότι είναι Αργυραδίτης.


Τέλος, υποψήφιος για το σαββατιάτικο παιχνίδι, είναι και ο Χρήστος Διαβάτης, δεδομένου ότι τούτη είναι η τελευταία του χρονιά στη διαιτησία, αφού τον «πιάνει» το όριο ηλικίας.

 

 

 Corfu Corner Radio

Τετάρτη
19
Ιούνιος
2019
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb