14/09/2018

Ο Νικόπουλος σφυρίζει στο Κρόνος - ΟΦΑΜ

Tον Πέτρο Νικόπουλο, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του CorfuCorner.gr, όρισε η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Κέρκυρας για να διευθύνει τον Αγώνα Αλληλεγγύης (Σούπερ Καπ) ανάμεσα στον ΟΦΑΜ και τον Κρόνο Αργυράδων, που θα γίνει αύριο Σάββατο (15/9), στις 17:00, στο ενωσιακό γήπεδο του Κανονιού.


Ο 30χρονος (γεννηθείς στις 20/2/1988) Λευκιμμιώτης ρέφερι, βρίσκεται στον πίνακα της 4ης Κατηγορίας, ενώ την περασμένη Δευτέρα (10/9) έδωσε στο ΟΑΚΑ αγωνιστικά τεστ και γραπτές εξετάσεις, για αξιολόγηση στην Γ' Εθνική.


Η ΕΠΣΚ κατέληξε αναγκαστικά στο πρόσωπο του Νικόπουλου, καθότι δεν είχε άλλη επιλογή. Ο μεν Κώστας Γιούργας (που είναι διαιτητής Γ' Εθνικής) είχε δηλώσει κώλυμα, λόγω ενός προβλήματος τραυματισμού που αντιμετωπίζει. Ο δε Κώστας Τόμπρος, όχι μόνο απείχε από τις εξετάσεις της 3ης Σεπτεμβρίου, αλλά προς το παρόν δεν επιθυμεί να παίξει στις τοπικές διοργανώσεις. Όσον αφορά τον Νικόδημο Καββαδία, που είναι ρέφερι 4ης Κατηγορίας, δεν γινόνταν να σφυρίξει στο αυριανό ματς, τόσο διότι είναι Αργυραδίτης, όσο κι επειδή είναι άπειρος και διαιτητικά ανεπαρκής και ακατάλληλος.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 Corfu Corner Radio

Τετάρτη
19
Ιούνιος
2019
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb