04/10/2018

Την Δευτέρα 8/10 η Γενική Συνέλευση του Γ.Σ Κέρκυρας 2018

Οι γνωστοί προπονητές και παλιές δόξες του κερκυραϊκού κλασικού αθλητισμού, Νίκος Μόσχος και Κώστας Γκασιάλης, μετά το «διαζύγιο» με τον Κερκυραϊκό Γ.Σ, προχώρησαν στην ίδρυση ενός νέου αθλητικού σωματείου.


Πρόκειται για τον Γυμναστικό Σύλλογο Κέρκυρας 2018, που πήρε «σάρκα και οστά» με απόφαση του Πρωτοδικείου στις 25 Σεπτεμβρίου 2018. Την ιδρυτική διακήρυξη έχουν υπογράψει 32 μέλη και η προσωρινή Διοίκηση αποτελείται από τους Παύλο Μουρμούρη,Δώρα Κουτούκη, Σπύρο Μόσχο, Αντώνη Ζώη και Κώστα Κυπριώτη.


Ο νέος σύλλογος, την ερχόμενη Δευτέρα (8 Οκτωβρίου) θα πραγματοποιήσει την πρώτη γενική συνέλευση των μελών του και θα προχωρήσει σε εκλογές για την ανάδειξη του πρώτου διοικητικού συμβουλίου.


Η σχετική πρόσκληση σε Γενική Συνέλευση, είναι η εξής:
«Η πρόσκληση απευθύνεται προς όλα τα μέλη του Σωματείου.
Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή του Σωματείου «ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ 2018» σε εφαρμογή του άρθρου τριάντα δύο (32) του ισχύοντος καταστατικού
Σ υ γ κ α λ ε ί
την πρώτη Γενική Συνέλευση των μελών του Σωματείου, η οποία θα λάβει χώρα την 08/10/2018, ημέρα Δευτέρα, στο 1ο Γυμνάσιο Κέρκυρας (Οδός : Ριζοσπαστών Βουλευτών, αρ. 6) και ώρα ενάρξεως την 18:00.
Τα θέματα της Ημερησίας Διάταξης είναι τα παρακάτω:
Εκλογή Προεδρείου και Εφορευτικής Επιτροπής Γενικής Συνέλευσης.
Αρχαιρεσίες για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου και Εξελεγκτικής Επιτροπής.
Λήψη απόφασης για συμμετοχή του Σωματείου στον ΣΕΓΑΣ.
Η Γενική Συνέλευση θα βρίσκεται σε απαρτία εφόσον παρίσταται το ½ πλέον ενός, των μελών που έχουν δικαίωμα ψήφου, και που έχουν επίσης εκπληρώσει όλες τις οικονομικές τους υποχρεώσεις προς το σωματείο μέχρι την ημερομηνία της συνόδου της Γενικής Συνέλευσης, σύμφωνα με το καταστατικό.
Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για το Διοικητικό Συμβούλιο ή την Εξελεγκτική Επιτροπή του Συλλόγου μπορούν να καταθέσουν σχετική αίτηση υποψηφιότητας και να την υποβάλλουν το αργότερο τρεις (3) ημέρες πριν από την ημερομηνία διεξαγωγής της Γενικής Συνέλευσης ενώπιον της Προσωρινής Διοικούσας Επιτροπής. (τηλ επικοινωνίας: 6936698728, Κουτούκη Θεοδώρα).
Σε περίπτωση μη επιτεύξεως απαρτίας η Γενική Συνέλευση θα επαναληφθεί την ίδια ημέρα, στον ίδιο χώρο και ώρα έναρξης την 19:00.

 

 
Corfu Corner Radio

Σάββατο
23
Μάρτιος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: δεν υπάρχει μια γιορτή πάρα πολύ γνωστή (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb