14/10/2018

Ο Φαίακας BC παρουσίασε τον χορηγό του και την νέα του φανέλα

Η διοίκηση της ανδρικής ομάδας μπάσκετ του Φαίακα παρουσίασε χθες Σάββατο (13/10) , στο ξενοδοχείο Corfu Palace, τον κεντρικό χορηγό της ομάδας, την NCH Capital, καθώς και την φανέλα των παικτών, αλλά και τον σχεδιασμό της νέας αγωνιστικής χρονιάς στο Πρωτάθλημα Β Εθνικής.


Ως γνωστό, το κερκυραϊκό σωματείο έχει συμφωνήσει με την NCH Capital (που υποστηρίζει επενδυτικά τον Ερημίτη) να είναι ο βασικός χορηγός του. Στο πλαίσιο αυτής της συμφωνίας, η εταιρεία αντί του ονόματος της στη φανέλα έχει βάλει το σύνθημα «stop bullying», προκειμένου η ομάδα να διαδώσει με αυτόν τον τρόπο κοινωνικό μήνυμα, με σκοπό την ευαισθητοποποίηση και την αντιμετώπιση της βίας και του εκφοβισμού, κυρίως στις ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες, όπως είναι τα παιδιά.


Βασικοί ομιλητές της εκδήλωσης, ήταν ο Πρόεδρος, του κερκυραϊκού συλλόγου, Γιώργος Σπάτουλας και ο προπονητής της ομάδας, Παναγιώτης Κοντογιάννης, ο οποίος αναφέρθηκε στους στόχους του σωματείου. λέγοντας χαρακτηριστικά ότι είναι πολύ ευχαριστημένος από το ρόστερ του, εκφράζοντας παράλληλα τη βεβαιότητά του ότι ο Φαίακας θα έχει μια πολύ καλή πορεία στην Β΄ Εθνική. Στο ίδιο μήκος κύματος, κυμάνθηκαν και οι δηλώσεις του αρχηγού της ομάδας, Ορέστη Ματενίδη. ενώ, χαιρέτισε και οι Ανδρέας Σάντης, διευθύνων σύμβουλος της NCH Capital.Τον συντονισμό είχε ο Κώστας Ντάλτας, υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων και μάρκετινγκ της NCH Capital.


Ακολούθησε η παρουσίαση της φανέλας του Φαίακα, και η βραδυά ολοκληρώθηκε με την παράδοση αυτής, η οποία ήταν υπογεγραμμένη από όλους τους αθλητές της ομάδας και από τον πρόεδρο κ. Σπάτουλα, προς τον κ. Σάντ,η σε ένδειξη ευχαριστίας για την χορηγική στήριξη προς την ομάδα του νησιού.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν, όλα τα μέλη της διοίκησης του Φαίακα, ο βοηθός του προπονητή της ομάαδας, Άκης Γεωργίου, ο team manager, Άκης Αργαλιάς και όλοι οι παίκτες της ομάδας.


Τέλος, το παρόν έδωσαν ο πρώην δήμαρχος, Γιάννης Τρεπεκλής και πολλοί φίλοι της ομάδας.

 

Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 


 

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
23
Μάρτιος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: δεν υπάρχει μια γιορτή πάρα πολύ γνωστή (πηγή : www.eortologio.gr)

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb