14/11/2018

Ανάκληση από τους Αυλιώτες ζητά η ΕΠΣΚ

Σαν να μην έφτανε που η σημερινή Διοίκηση της ΕΠΣ Κέρκυρας έχει διαλύσει το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο και το έχει οδηγήσει στο τέλμα, αλλά θίγεται κι από πάνω, εάν κάποιος διανοηθεί να «της την πει»!


Όπως, λοιπόν, αναφέρουν οι πληροφορίες του CORFUCORNER.GR,, πριν από λίγες μέρες ο Παναγιώτης Ποζίδης επικοινώνησε τηλεφωνικά με το διοικητικό στέλεχος του Οδυσσέα Αυλιωτών, Ελισσαίο Μουζακίτη, με αφορμή την ανακοίνωση που εξέδωσε το σωματείο την προηγούμενη εβδομάδα (και συγκεκριμένα τη Δευτέρα 5 Νοεμβριου), διαμαρτυρόμενο για τη διαιτησία του Θωμά Βλάσση, στον εκτός έδρας αγώνα της ομάδας με την Αναγέννηση Περιβολίου, για την 5η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Α1' Κατηγορίας. Ο Πρόεδρος της Ένωσης είπε στον Αυλιωτινό παράγοντα ότι το περιεχόμενο της ανακοίνωσης είναι προσβλητικό και θίγει τους θεσμούς, ενώ του ζήτησε να γίνει άμεση ανάκληση.


Μέχρι στιγμής, ο Οδυσσέας Αυλιωτών δεν έχει ανακαλέσει το περιεχόμενο. Γι' αυτό και -όπως μαθαίνουμε- οι... καρεκλοκένταυροι της ΕΠΣΚ σκοπεύουν να το ζητήσουν κι επισήμως, αποστέλλοντας επιστολή στον σύλλογο της βόρειας Κέρκυρας κι ενδεχομένως εκδίδοντας και σχετική ανακοίνωση. Κάτι το οποίο ίσως συμβεί σήμερα Τετάρτη ή αύριο.


Όποιος, λοιπόν, τολμήσει να εκφράσει τα δικαιολογημένα παράπονά του στη Διοίκηση Ποζίδη, ή τολμήσει να της ασκήσει κριτική, τότε προσπαθούν να του βουλώσουν το στόμα, απειλώντας τον με οικονομικές ή βαθμολογικές κυρώσεις. Να την χαίρονται τη δημοκρατία τους!!!


• Κείμενο: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 
Corfu Corner Radio

Κυριακή
26
Μάιος
2019
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
 Δημοσκόπηση
Ποια ομάδα κατά τη γνώμη σας θα κατακτήσει φέτος τον τίτλο στην Α1΄Κατηγορία;
Θιναλιακός
Αστέρας Πετριτή
ΟΦΑΜ
Άλλη ομάδα
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb