22/03/2019

«Έβαλε πλάτη» ο Αναστόπουλος!

Έπειτα από τέσσερις ημέρες αποχής από τις προπονήσεις, οι ποδοσφαιριστές του ΑΟΚ Κέρκυρα «επέστρεψαν στη δουλειά» από προχθές Τετάρτη (20/3), ακολουθώντας το κανονικό πρόγραμμα, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Πλάντραφου, στον Ποταμό.


Η ΠΑΕ φιλοτιμήθηκε να βάλει κάποια χρήματα στους λογαριασμούς των ποδοσφαιριστών, έναντι των οφειλομένων. Οι παίκτες δεν ικανοποιήθηκαν, ωστόσο εκτίμησαν την κίνηση καλής θέλησης από πλευράς Διοίκησης, γι' αυτό και αποφάσισαν να... ρίξουν νερό στο κρασί τους. Φέρονται μάλιστα να έλαβαν τη διαβεβαίωση ότι πολύ σύντομα θα τους καταβληθεί ένα ακόμη μέρος των δεδουλευμένων τους.


Για την επιστροφή της ομάδας στις προπονήσεις, μεσολάβησε ως ένα βαθμό και ο Νίκος Αναστόπουλος, ο οποίος -βάσει των πληροφοριών του CORFUCORNER.GR- είπε στους ιθύνοντες της ΠΑΕ να δοθεί προτεραιότητα στην πληρωμή των πακτών, ενώ ο ίδιος και το λοιπό τεχνικό επιτελείο ας πληρωθούν πιο αργότερα. Ο «Αλενατόρε» προς τιμήν του «έβαλε πλάτη», ούτως ώστε να βρεθεί λύση και ο ΑΟΚ να μην περιέλθει σε ακόμη χειρότερη κατάσταση, με ανυπολόγιστες επιπτώσεις.


Σήμερα Παρασκευή (22/3) η ομάδα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το αυριανό δύσκολο εντός έδρας παιχνίδι με τον Εργοτέλη, αλλά με την ψυχολογία της και με το επίπεδο της αγωνιστικής της κατάστασης να είναι άγνωστα, ύστερα από όσα έχουν προηγηθεί.


• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 
Corfu Corner Radio

Πέμπτη
19
Σεπτέμβριος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Σαββάτιος, Σάββατος, Σαββάτης, Σαββατία, Σαββατίνα, Σαββάτα, Σαββάτη, Σαββάτω

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb