29/08/2019

ΜΠΑΣΚΕΤ: Στον Ιόνιο οι Νεδέλκος & Μαγκανάς.

Στην ανδρική ομάδα μπάσκετ του Ιονίου Κέρκυρας, στην Α΄ ΕΣΚΑΒΔΕ, θα αγωνίζονται οι πολύ αξιόλογοι και ποιοτικοί παίκτες, Στέφανος Νεδέλκος και Παναγιώτης Μαγκανάς, οι οποίοι προέρχονται από τον Φαίακα Κέρκυρας και θα έχουν την ευκαιρία να ξανασυνεργαστούν με τον κόουτς, Πάνο Κοντογιάννη.


Ο μεν Νεδέλκος αγωνίζεται στη θέση 3 (small forward) και φημίζεται για τα καρφώματα του. Ξεκίνησε τη καριέρα του από τον Κερκυραϊκό Γ.Σ και στη συνέχεια έπαιξε σε Ιωνικό ,ΑΕ Ρέντη και ΓΣ Κορωπίου , έπειτα επέστρεψε στο νησί και αγωνίστηκε εκ νέου με τη φανέλα του Κερκυραικού Γ.Σ .Το 2017 αποκτήθηκε από τον Φαίακα , ο οποίος μόλις είχε ανέβει στη Γ΄ Εθνική. Ήταν ένας από τους βασικότερους συντελεστές της ανόδου της ομάδας στη Β΄ Εθνική , εκεί όπου ο Νεδέλκος πραγματοποίησε καλές εμφανίσεις, έως τον περασμένο Φεβρουάριο, οπότε αποχώρησε λόγω των γνωστών προβλημάτων που προέκυψαν στο εσωτερικό του Φαίακα.

 

Ο δε Μαγκανάς , ο οποίος είναι 26 ετών και αγωνίζεται ως γκαρντ, είχε επίσης συμβάλει στην άνοδο του Φαίακα από την Γ΄ Εθνική στη Β' .

 

Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
27
Ιανουάριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Δεν βρέθηκαν γιορτές

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb