17/10/2019

ΚΡΙΚΕΤ: «Θα προασπίσουμε με κάθε μέσο το κύρος της ΕΛ.Ο.Κ.»

Μετά την απόφαση του υφυπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη ,να ακυρωθούν δύο από τα επτά Πρωταθλήματα Κρίκετ της ΕΛ.Ο.Κ, Σε δηλώσεις προέβησαν ο Αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας, Κυριάκος Κατσώρας και ο Γενικός Γραμματέας, Λάκης Γούστης.


Συγκεκριμένα, ο μεν Κατσώρας, αναφερόμενος στα δημοσιεύματα που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ημέρες δήλωσε ότι: "Είναι απολύτως αναληθή και προσβάλλουν το κύρος της ΕΛΟΚ. Είμαστε αποφασισμένοι να προασπίσουμε το κύρος μας με κάθε μέσο".


Ενώ δε από τη πλευρά του ο Λάκης Γούστης προσέθεσε : "Μας ζητήθηκε από τη ΓΓΑ να ακυρώσουμε δύο από τα εφτά πρωταθλήματα για διάφορους λόγους παρατυπίας θα έλεγα. Αιτία των... παρατυπιών αυτών είναι ωστόσο η ελλιπής χρηματοδότησης της Ομοσπονδίας που έχει ως αποτέλεσμα να μην μπορούμε να πραγματοποιούμε τα πρωταθλήματα όπως θα έπρεπε και να μην είναι δυνατός ο ακριβής έλεγχος αυτών.
Θα πρέπει να γνωρίζουν όλοι πως ο προϋπολογισμός της ΕΛΟΚ είναι μόλις 17.000 ευρώ. Χρήματα που δεν επαρκούν ούτε για τις ανάγκες του μόνιμου προσωπικού, το οποίο είναι απλήρωτο έξι μήνες, με ότι αυτό συνεπάγεται"

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
22
Νοέμβριος
2019
Σήμερα γιορτάζουν: Βαλεριανός, Βαλεριάνα, Βαλέρια, Βαλέριος, Βαλέρης, Βάλιος, Βάλια, Σεσίλια, Κεκίλια, Κικίλια, Φιλήμων, Φιλήμονας, Φιλημονή, Φιλημόνα, Φλημόνα

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
Συνεργαζόμενα sites
powered by 2pWeb