20/10/2019

Συνάδελφο προπονητή καταγγέλλει ο Χονδρογιάννης

Σε καταγγελίες εναντίον συναδέλφου του προέβει ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Κέρκυρας και τεχνικός της Ολυμπιάδας Καρουσάδων, Γιάννης Χονδρογιάννης.

Ο έμπειρος προπονητής, όπως αναφέρει σε ανάρτησή του στο facebook, παραβρέθηκε χθες Σάββατο(19/10) σε αγώνα της Α1΄ Κατηγορίας και είδε τον τεχνικό της μιας ομάδας (χωρίς να τον κατονομάζει), όχι μόνο να βρίσκεται εκτός αγωνιστικού χώρου αλλά και να φέρνει τις μπάλες και να φροντίζει για το παρκάρισμα των αυτοκίνητων!Ποιόν όμως εννοεί ... ποιητής; Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του CorfuCorner.gr , ο Χονδρογιάννης αναφέρεται στον προπονητή του Οδυσσέα Αυλιωτών, Κώστα Αυλωνίτη, ενώ το παιχνίδι είναι αυτό που διεξήχθη στο Δημοτικό γήπεδο Αυλιωτών ανάμεσα στον Οδυσσέα και τον Αστέρα Λιαπάδων.


Αναλυτικά, το κείμενο που «ανέβασε» ο 59χρονος τεχνικός :

«Πραγματικά σκέφτομαι πολύ σοβαρά πως να αντιδράσω .......μετά κ από αυτό που είδα σήμερα σε ποδοσφαιρικό αγώνα για το πρωτάθλημα της Α1κατηγοριας της ΕΠΣΚΕΡΚΥΡΑΣ !!!!!!!!!! Πρόκειται άραγε για επιπολαιότητα ;;;;για ελαφριά σκέψη ;;;;για κουταμάρα ;;;;; Κ ποοος έδωσε άραγε το δικαίωμα στον διπλωματουχο προπονητή ο οποίος ήταν γραμενος στο φύλο αγώνα να είναι έξω από το γηπεδο ;;;να φέρνει τις μπαλλες;;; Κ να κάνει τον τροχονόμο παρκάροντας κ ξεπάρκαροντας αυτοκίνητα για να βοηθήσει στην έλευση των οχημάτων;;;;; Κ όλα αυτά ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ κατά την διάρκεια του παιγνιδιού δυστυχώς υπάρχουν κ φωτο κ δεν μπορεί να διαψευσθει από κανέναν !!!!! Δεν έχω τίποτα με σωματεία αυτά κάνουν την δουλειά τους κ καλά κάνουν αφού τους δίνετε παράθυρα.......αλλά μέχρι ένα σημείο ΚΥΡΙΟΙ κ ξέρετε σε ποιους απευθύνομαι !!!!!!!!!!!!!!! Κ κάτι τελευταίο παρατηρητής αγώνα κ διαιτητής άραγε δεν το παρατήρησαν καν το γεγονός ότι ο δηλωμένος προπονητής της μια ομαδος δεν ήταν στο πάγκο όλο το δεύτερο ημίχρονο;;;;;; Καλό Σαββατόβραδο κ καλή διασκέδαση σε όλο τον κόσμο !!!!!!!!!!!!»

 

 Corfu Corner Radio

Τετάρτη
8
Ιούλιος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Παγκράτιος, Παγκρατία

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb