Δημοσιεύματα περί οριστικής διακοπής των ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου - CorfuCorner.gr
28/04/2020

Δημοσιεύματα περί οριστικής διακοπής των ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου

Προς οριστική διακοπή οδεύουν τα ερασιτεχνικά Πρωταθλήματα ποδοσφαίρου (Γ΄Εθνική, τοπικό, γυναίκες), αν λάβουμε υπόψη τα δημοσιεύματα διαφόρων σάϊτ τις τελευταίες μέρες. Παραθέτουμε μερικά εξ΄αυτών:


Το ρεπορτάζ του MVP MAGAZINE.GR:


«Λίγες ώρες πριν την τηλεδιάσκεψη της Επιτροπής διοργανώσεων της ΕΠΟ .

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ΕΠΟ θα αποφασίσει ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΚΟΠΗ σε όλα τα πρωταθλήματα, που έχει την ευθύνη τους.
Δηλαδή, μιλάμε για την Γ' Εθνική, αλλά και τα τοπικά πρωταθλήματα των Ενώσεων, αλλά και τα γυναικεία πρωταθλήματα ποδοσφαίρου.
Σύμφωνα με τα όσα έχουν διαρρεύσει πρωταθλητής αναδεικνύεται ο πρώτος, ενώ για τις ομάδες που υποβιβάζονται η πρόταση είναι να πέσει μια ομάδα λιγότερη απο αυτό που αναφέρει η προκήρυξη, του κάθε πρωταθλήματος».

 

 Το ρεπορτάζ του ABOLA.GR

«Κρίσιμη είναι η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, καθώς θα πάρει απόφαση για το τι μέλει γενέσθαι τόσο για τη Γ' Εθνική όσο και όλα τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα. Και αν για την Γ' Εθνική τα πράγματα δεν είναι τόσο ξεκάθαρα -συγκλίνει πάντως προς διακοπή -για τα ερασιτεχνικά πρωταθλήματα οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η χρονιά θα ολοκληρωθεί πρόωρα και θα πέσει η αυλαία στα πρωταθλήματα όλων των Ενώσεων της χώρας.
Αυτό σημαίνει ότι οι ομάδες που είναι στην πρώτη θέση αυτή την στιγμή στη βαθμολογία, θα προαχθούν στη μεγαλύτερη κατηγορία, ενώ για τον υποβιβασμό, θα αποφασίσει το Δ.Σ κάθε Ένωσης ξεχωριστά».

 

 

 

 
Corfu Corner Radio

Πέμπτη
28
Ιανουάριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Παλλάδιος, Παλάδιος, Παλλάδης, Παλάδης, Χάρις

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb