07/07/2020

Ο ΑΟ Παξών «χάρτινος» Κυπελλούχος της ΕΠΣΚ

Πραγματοποιήθηκε από την ΕΠΣ Κέρκυρας η κλήρωση για την ανάδειξη της Κυπελλούχου ομάδας της Ένωσης, με το ΑΟ Παξών να αποτελεί τον... εκλεκτό της κληρωτίδας.


Έτσι, οι «κιτρινόμαυροι» του Γιώργου Τουρσουνίδη οι οποίοι -σημειωτέον- την περασμένη σαιζόν είχαν αποκλειστεί από την ΑΕ Λευκίμμης μόλις στην Β΄φάση, θα λάβουν μέρος στην προσεχή διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας. Όπως φημολογείται, πέραν των Παξινών, στην κλήρωση συμμετείχε και ο νεόπλουτος Άρης Μέσης (ή ΑΟ Κανονιού) του τιτανοτεράστιου προπονηταρά Ιωάννη Σφακιανάκη!


Θα πρέπει να σημειώσουμε ότι ο θεσμός ξεκινάει συνήθως τέλος Αυγούστου ή αρχές Σεπτέμβρη, με τα περσινά δεδομένα, αλλά η ομάδα των Παξών δεν μπορεί να αγωνιστεί στο γήπεδό της, αφού δεν έχει την απαραίτητη αδειοδότηση για ένα τέτοιο ματς. Άρα θα παίξει, αν κληρωθεί γηπεδούχος, είτε στο γήπεδο της Λευκίμμης, είτε στο γήπεδο της ΕΠΣ Κέρκυρας.Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Ένωση, έχει ως ακολούθως :


Σας γνωρίζουμε ότι μετά από σχετική συνεννόησή μας, πραγματοποιήσαμε κλήρωση μεταξύ των ενδιαφερόμενων σωματείων που συμμετείχαν στην ίδια προκριματική φάση του θεσμού. Στη διαδικασία αυτή κληρώθηκε το σωματείο της Α1 κατηγορίας της Ένωσής ΑΟ ΠΑΞΟΙ να μας εκπροσωπήσει στη διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδας.
Παρακαλούμε για τις δικές σας ενέργειες.»Ας δούμε και το δελτίο Τύπου των Παξινών:

Η ομάδα μας συμμετείχε στην κλήρωση μεταξύ των ομάδων που συμμετείχαν στην δεύτερη φάση του Κυπέλλου 2019-2020 και κληρώθηκε να εκπροσωπήσει την Κέρκυρα στο Κύπελλο Ελλάδας της περιόδου 2020-2021.

 

 Corfu Corner Radio

Τρίτη
4
Αύγουστος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Εξακουστοδιανός, Εξακουστωδιανός, Εξακουστός, Ξακουστός, Ξακουστή

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb