02/08/2020

Ανακοίνωση διαμαρτυρίας της ΑΕ Λευκίμμης

Την έντονη δυσαρέσκειά της για την ματαίωση της προγραμματισμένης για χθες Σάββατο (1ης/8) συναυλίας του Δημήτρη Σταρόβα εκφράζει η ΑΕ Λευκίμμης, η οποία απαιτεί πειστικές εξηγήσεις από του υπαίτιους του δυσάρεστου αυτού γεγονότος, το οποίο ζημίωσε οικονομικά το σωματείο, σε μεγάλο βαθμό.


Παραθέτουμε την ανακοίνωση της «Βασίλισσας»

«Μετά τα τελευταία γεγονότα και με την ακύρωση της προγραμματισμένης συναυλίας που διοργανώσαμε με μεγάλο κόπο και ιδρώτα σαν σωματείο , κάποιοι δεν το σεβάστηκαν και αμαύρωσαν την μεγάλη προσπάθεια της Αθλητικής Ένωσης Λευκιμμης .


Εκφράζουμε την έντονη δυσαρέσκεια μας για την πολύ άσχημη μεταχείριση που είχαμε σαν σύλλογος γιατί κάποιοι με το έτσι θέλω ακύρωσαν την δουλειά μας και την προσπάθεια μας σαν διοικητικο συμβουλιο .


Εχουμε δει μέχρι τώρα σε όλη την χώρα να διεξάγονται κανονικά και ειδικά χθες συναυλίες και σε αρκετά μαγαζιά ο κόσμος να είναι αρκετός και ο συνωστισμός μεγάλος , αλλά μάλλον κάποιοι κάνουν διακρίσεις .


Πλέον οι υπεύθυνοι πρεπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους και σε περίπτωση που δεν μας εξηγήσουν τους λόγους ,δίνοντας μας σαφείς απαντήσεις , θα μας βρουν απέναντι τους».

 

Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
18
Σεπτέμβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Αριάδνη, Αριάνα, Ευμένιος, Ευμένης, Ευμενία, Κάστωρ, Κάστορας, Κάστορης, Ρωμύλος, Ρωμύλιος, Ρωμύλης, Ρωμύλα, Ρωμυλία, Ρωμύλη, Ρωμυλαία

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb