03/08/2020

Αρνήθηκε την πρόσκληση για Γ’ Εθνική ο Αστέρας Πετριτή

Μετά την απόφαση του Θιναλιακού να μην δηλώσει συμμετοχή στο καινούργιο Πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής, το δικαίωμα να αντικαταστήσουν το σωματείο της Αχαράβης -βάσει οδηγίας της ΕΠΟ- αποκτούν ο δευτεραθλητής ή ο τριταταθλητής της περσινής Α1' τοπικής Κατηγορίας ΕΠΣ Κέρκυρας, δηλαδή ο Αστέρας Πετριτή ή ο Όλυμπος αντίστοιχα.

 

 

 

Σύμφωνα με πληροφορίες του CORFUCORNER.GR σήμερα Δευτέρα (3/8) το μεσημέρι, ένα διοικητικό στέλεχος της Ένωσης τηλεφώνησε στον Πρόεδρο του Αστέρα, Σπύρο Κουρτέση και του πρότεινε να «κατεβάσει» την ομάδα του στην Γ' Εθνική, αντί του Θιναλιακού, εκείνος όμως απάντησε αρνητικά. Άλλωστε, την απόφασή τους να μην προβιβαστούν στις Εθνικές Κατηγορίες, οι Πετριτιώτες την είχαν ανακοινώσει κι επίσημα πριν από τρεισήμισι μήνες.

 

 

 

Ο λόγος που ο σύλλογος της νότιας Κέρκυρας τηρεί αυτή την στάση, έχει να κάνει κυρίως με ότι θέλει με αυτό τον τρόπο να εκφράσει την διαμαρτυρία και την δυσαρέσκειά του για το γεγονός ότι Πρωταθλητής της περσινής Α1' ανακηρύχθηκε ο ΟΦΑΜ, παρόλο που το Πρωτάθλημα δεν είχε ολοκληρωθεί και παρότι το «συγκρότημα» του Αγίου Ματθαίου δεν είχε εξασφαλίσει μαθηματικά την 1η θέση, αφού άλλωστε εκκρεμούσε και το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στις δύο ομάδες, στο γήπεδο του Πετριτή.

 

 

• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
18
Σεπτέμβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Αριάδνη, Αριάνα, Ευμένιος, Ευμένης, Ευμενία, Κάστωρ, Κάστορας, Κάστορης, Ρωμύλος, Ρωμύλιος, Ρωμύλης, Ρωμύλα, Ρωμυλία, Ρωμύλη, Ρωμυλαία

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb