08/08/2020

Νέες … ρουσφετο-ελαφρύνσεις της ΕΠΣ Κέρκυρας!

Το προεδρείο της ΕΠΣ Κέρκυρας έλαβε νέες αποφάσεις για την οικονομική ελάφρυνση των τοπικών ποδοσφαιρικών ερασιτεχνικών σωματείων, κάνοντας κατ ουσίαν ρουσφέτια ενόψει των επερχόμενων εκλογών!


Παραθέτουμε την ανακοίνωση της Ένωσης:


«Η Εκτελεστική Γραμματεία της ΕΠΣ Κέρκυρας, που συνεδρίασε εκτάκτως, αφού έλαβε υπόψη τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, που αντιμετωπίζουν τα σωματεία, τα τεράστια εμπόδια που προκύπτουν στην οικονομική στήριξή τους από τις αποφάσεις της Κυβέρνησης, για την αντιμετώπιση των προβλημάτων, που προκαλεί η επέλαση του κορονοϊού (COVID-19) αποφάσισε ομόφωνα:

• Τη συνολική μείωση του εξοδολογίου διαιτησίας στο ποσό των 105 ευρώ στην Α1 κατηγορία και των 95 στην Α κατηγορία.

• Την κάλυψη των εξόδων παρατηρητών αγώνα από την Ε.Π.Σ Κέρκυρας.

• Την κάλυψη των εξόδων παρατηρητών διαιτησίας, που θα ορίζονται από την αρμόδια επιτροπή, από την Ε.Π.Σ Κέρκυρας.

• Την εξέταση της νομικής δυνατότητας κατάργησης κάθε είδους χρηματικών ποινών, που προβλέπει ο Κ.Α.Π / Ε.Π.Ο (με εξαίρεση τις περιπτώσεις φαινομένων βίας κ.λπ). Σε περίπτωση, που αυτό δεν είναι εφικτό με αποφάσεις του Δ.Σ θα καταβληθεί προσπάθεια μείωσης ή έμμεσης κατάργησής τους.

Υπενθυμίζουμε ότι ήδη έχει παρθεί απόφαση για τη μείωση όλων των παραβόλων και των δαπανών συμμετοχής στις διοργανώσεις κατά 50 %.

Το Δ.Σ το επόμενο διάστημα με βάση τις οικονομικές δυνατότητές του και την ενδεχόμενη αποκατάσταση των επιχορηγήσεων από Γ.Γ.Α και Ε.Π.Ο θα προχωρήσει και σε άλλες ενέργειες έμπρακτης οικονομικής στήριξης των σωματείων».

 

 

 Corfu Corner Radio

Παρασκευή
18
Σεπτέμβριος
2020
Σήμερα γιορτάζουν: Αριάδνη, Αριάνα, Ευμένιος, Ευμένης, Ευμενία, Κάστωρ, Κάστορας, Κάστορης, Ρωμύλος, Ρωμύλιος, Ρωμύλης, Ρωμύλα, Ρωμυλία, Ρωμύλη, Ρωμυλαία

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb