ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Αύριο Πέμπτη η κλήρωση για τον ΑΟ Κέρκυρα 1996 - CorfuCorner.gr
14/10/2020

ΓΥΝΑΙΚΕΣ: Αύριο Πέμπτη η κλήρωση για τον ΑΟ Κέρκυρα 1996

Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΠΟ, αύριο Πέμπτη (15/10) θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του Γυναικείου Πρωταθλήματος Ποδοσφαίρου της Γ΄ Εθνικής, στο οποίο για ακόμη μια χρονιά ο ΑΟ Κέρκυρα 1996.


Όπως γνωστοποιήθηκε από την Ομοσπονδία, από τον 2ο Όμιλο (όπου θα λάβει η κερκυραϊκή ομάδα), «βγήκε» ο Κοίλων Κοζάνης και αντικαταστάθηκε από τον Πήγασο Χιλιοδένδρου Καστοριάς.


Κατόπιν τούτου, τα έξη σωματεία που απαρτίζουν τον συγκεκριμένο Όμιλο είναι τα εξής: ΑΟ Κέρκυρα 1996, Αμαζόνες Θεσπρωτίας, Ανατολή Ιωαννίνων, Πανλευκάδιος, Κεραυνός Θεσπρωτικού Πρέβεζας και Πήγασος Χιλιοδένδρου.


Ας δούμε το δελτίο Τύπου της διοργανώτριας Αρχής:


"Η κλήρωση για τα Γυναικεία Πρωταθλήματα περιόδου 2020-2021, θα διεξαχθεί την Πέμπτη 15/10/2020 και ώρα 12:00 στα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή χωρίς παρουσία κοινού και δημοσιογράφων, λόγω των έκτακτων μέτρων που ισχύουν για τη διασπορά του ιού covid-19.

Ακολουθεί ενημέρωση για τους ομίλους της Γ΄ Κατηγορίας.


Αλλαγές ομίλων της Γ΄ Κατηγορίας

α) Η Επιτροπή Γυναικείου Ποδοσφαίρου αφού έλαβε υπόψη τα αιτήματα των ομάδων Κοίλων Κοζάνης και Πήγασος Χιλιοδένδρου, για αμοιβαία αντικατάσταση τους στον 1ο και 2ο Όμιλο της Γ΄ Κατηγορίας τα έκανε δεκτά. Έγκριση της ανωτέρω μεταβολής από ΕΕ/ΕΠΟ απόφαση Νο 44/08-10-2020.

β) Η Επιτροπή αφού έλαβε υπόψη την έγγραφη παραίτηση της ομάδας ΔΟΞΑ ΑΓΙΑΣ ΑΝΝΑΣ (ΕΠΣΑΝΑ), η οποία είχε ενταχθεί στον 8ο Όμιλο του Πρωταθλήματος της Γ΄ Κατηγορίας, εισηγήθηκε για λόγους ισονομίας, την θέση της ανωτέρω ομάδας στον 8ο Όμιλο, να καταλάβει η ομάδα Παιανιακός ΑΣ (ΕΠΣΑΝΑ), η οποία είχε ενταχθεί στον 3ο Όμιλο".

 

Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
1
Μάρτιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Ευδοκία, Ευδοκούλα, Ευδοκίτσα, Ευδοκή, Κία, Κίτσα, Παρασκευή, Εύη, Παρασκευούλα, Βούλα, Παρασκευάς, Πάρης, Πάρις, Παράσχος, Πάρης, Πάρις, Χαρίσιος, Χάρισος, Χαρίσης, Χαρίσα, Χάρις, Χαρίς

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb