Θεοδοσιάδης: «Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο»! - CorfuCorner.gr
10/01/2021

Θεοδοσιάδης: «Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο»!

Ένας ακόμη παλιός γνώριμος του κερκυραϊκών γηπέδων , ο προπονητής Νίκος Θεοδοσιάδης, κοινοποίησε μέσω της σελίδας του στο facebook τη δική του τοποθέτηση για τα όσα συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο της χώρας μας. 


 

Ο πρώην τεχνικός τόσο του Κρόνου Αργυράδων (Ιούλιος- Νοέμβριος 2018), όσο και του ΑΟ Κασσιόπη (Δεκέμβριος 2019- Φεβρουάριος 2020) και νυν της ομάδας του 2ου Ομίλου της Γ΄ Εθνικής, ΠΑΟ Κουφαλίων , τονίζει - μεταξύ άλλων- ότι: «Αυτό που βιώνουμε στην χώρα μας είναι πραγματικά πρωτόγνωρο, ενώ αναφέρει επίσης : «Εκτός της Super League, η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο».

 

Παραθέτουμε την σχετική ανάρτηση του 48χρονου Κατερινιώτη προπονητή:


«Αυτό που βιώνουμε στην χώρα μας είναι πραγματικά πρωτόγνωρο! Και δεν ειναι η παρουσία του ιού που έχει φέρει τα πάνω κάτω και υπάρχει παντού αλλά η ασυνεννοησία κάποιων αρμοδίων στο να αντιμετωπίσουν με σοβαρότητα την κατάσταση και να μην παίζουν με τις οικογένειες κάποιων.
Έτσι είναι και η κατάσταση στο ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή. Μας αντιμετωπίζουν πραγματικά σαν μην υπάρχουμε.. Δεν υπάρχει μέριμνα για τον προπονητή που καθημερινά προσπαθεί να ζήσει με αξιοπρέπεια την οικογένεια του και να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις του όταν είναι η βασική του εργασία. Σε όλη την Ευρώπη επαγγελματικες και ερασιτεχνικές κατηγορίες βρίσκονται σε εξέλιξη ακολουθώντας τα υγειονομικά πρωτόκολλα.Στην Ελλάδα εκτός της super league η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο...».

 

 •Το πρακτορείο ΟΠΑΠ "ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ", της Ελπινίκης Χονδρογιάννη εύχεται σε όλον τον κόσμο χαρούμενο και αισιόδοξο, με υγεία το 2021. Βρίσκεται στο 3ο χιλιόμετρο της Εθνικής Λευκίμμης, θέση Τσάρου, απέναντι από το παλιό κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας.
Τηλέφωνο: 26610-80426


• Εγκάρδιες ευχές, για ένα 2021 με υγεία αισιοδοξία, δύναμη και χαμόγελο σας απευθύνει το Εμπόριο και η επεξεργασία κρεάτων «ΖΑΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ». Παράδοση στην ποιότητα, άμεση εξυπηρέτηση και εξαιρετικές τιμές. Η επιχείρηση, σας περιμένει στο Τρίκλινο, πλησίον της διασταύρωσης για Κομπίτσι. Τηλέφωνο: 26610-52223.

 

•Τις θερμές του ευχές, για την νέα χρονιά με υγεία και δύναμη , σας απευθύνει ο "AΘΛHTIKOΣ ΣYΛΛOΓOΣ APOLLO ΚΕΡΚΥΡΑΣ". Εδρεύει στο 2ο χιλιόμετρο της Εθνικής Λευκίμμης, στα Κανάλια. Εκεί, διδάσκεται το στυλ καράτε WADO RYU, με υπεύθυνο προπονητή τον Παναγιώτη Σταθόπουλο, σε τμήματα Παίδων, Ανδρών & Γυναικών. Επίσης, ο Σύλλογος διαθέτει αίθουσες για cross training και για ενδυνάμωση αθλητών, ενώ λειτουργούν τμήματα kick boxing και hiit, καθώς και άλλα ομαδικά τμήματα. Τηλέφωνα: 26610-45319 και 6944 34 43 59.


 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
19
Απρίλιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Δεν βρέθηκαν γιορτές

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb