Ανδριόπουλος: «Δεν μπορεί ερασιτεχνική ομάδα να τηρήσει το πρωτόκολλο» - CorfuCorner.gr
15/01/2021

Ανδριόπουλος: «Δεν μπορεί ερασιτεχνική ομάδα να τηρήσει το πρωτόκολλο»

Ο Λάμπρος Ανδριόπουλος, Πρόεδρος της Πανελληνίας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου, μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Metropolis 95.5, για την προσπάθεια που γίνεται για επανέναρξη των ερασιτεχνικών Πρωταθλημάτων της Γ΄ Εθνικής και του τοπικού, όσο το δυνατόν συντομότερα.


Παραθέτουμε το σχετικό κείμενο της συνέντευξης:

«Εμείς , από τις 6 Δεκεμβρίου στείλαμε μία επιστολή σε όλους τους συνδέσμους και εκφράζαμε την συμπαράστασή μας σε όσους δεν εργάζονται. Πήραμε πολλά προσωπικά μηνύματα από ανθρώπους που ζουν μόνο από αυτό για να κάνουμε κάποια κίνηση για να ξεκινήσει το πρωτάθλημα, πράγμα που εκείνη την στιγμή ήταν ανέφικτο, λόγω του lockdown.

 

Οι ομάδες είναι 138, πήραμε ενδεικτικά από έναν αριθμό συναίνεση με ένα email και την στείλαμε και σε όλους τους φορείς. Την κοινοποιήσαμε και στους συνδέσμους και στα ΜΜΕ. Έχουμε κάνει και μία ακόμη κίνηση και περιμένουμε να την υλοποιήσουν τα παιδιά από την Super League, μήπως και ξεκολλήσουν και οι χαμηλότερες κατηγορίες και παίξουν ποδόσφαιρο, έστω και χωρίς την χρήση αποδυτηρίων.

 

Θέλουμε και εμείς σαν προπονητές να εκφράσουμε την άποψή μας, είναι βιοποριστικό το θέμα και ας ελπίσουμε σιγά- σιγά να ξεκινήσει και το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα. Εγώ είμαι στον Φοίνικα Πολίχνης, οι παίκτες κάνουν σε γκρουπ και κάποιοι, μάλιστα, με μεγαλύτερες φιλοδοξίες στέλνουν το πρόγραμμά τους για να το βλέπουμε.

 

Κάποιους μεμονωμένα μπορώ και να τους δω. Μία ομάδα, σύμφωνα με τους ειδικούς, χάνει το 25% σε δύο εβδομάδες και πάει λέγοντας. Οι επαγγελματίες παίκτες προσπαθούν με ασκήσεις, αλλά είναι τελείως διαφορετικό από το να κάνεις προπόνηση με μπάλα».


«Αυτό το πρωτόκολλο δεν μπορεί να το τηρήσει ερασιτεχνική ομάδα, έχουμε ζητήσει ένα άλλο με θερμομέτρηση και δωρεάν τεστ. Και να υπάρχει ένας υγειονομικά υπεύθυνος να ελέγχει, αν και οι ίδιοι οι προπονητές απομονώνουν ένα ύποπτο περιστατικό».


πηγή: metrosport.gr

 

 • Η VASALOS GOALKEEPER ACADEMY εύχεται σε όλο τον κόσμο Χρόνια Πολλά, με υγεία, δύναμη κι αισιοδοξία για το 2021. Η μοναδική σχολή τερματοφυλάκων που λειτουργεί στην Κέρκυρα, έχει ως υπεύθυνο και προπονητή τον Χρήστο Βάσαλο, που διαθέτει πολυετή εμπειρία στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Τηλέφωνο επικοινωνίας για πληροφορίες και για εγγραφές: 6930 26 89 43.


•Το πρακτορείο ΟΠΑΠ "ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ", της Ελπινίκης Χονδρογιάννη εύχεται σε όλον τον κόσμο χαρούμενο και αισιόδοξο, με υγεία το 2021. Βρίσκεται στο 3ο χιλιόμετρο της Εθνικής Λευκίμμης, θέση Τσάρου, απέναντι από το παλιό κατάστημα της Εθνικής Τράπεζας.
Τηλέφωνο: 26610-80426


• Εγκάρδιες ευχές, για ένα 2021 με υγεία αισιοδοξία, δύναμη και χαμόγελο σας απευθύνει το Εμπόριο και η επεξεργασία κρεάτων «ΖΑΧΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ». Παράδοση στην ποιότητα, άμεση εξυπηρέτηση και εξαιρετικές τιμές. Η επιχείρηση, σας περιμένει στο Τρίκλινο, πλησίον της διασταύρωσης για Κομπίτσι. Τηλέφωνο: 26610-52223.

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Πέμπτη
15
Απρίλιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Λεωνίδης, Λεωνίδας, Λεωνιδία

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb