Χατζησαρόγλου: «Η Γ΄ Εθνική θα ξεκινήσει τηρώντας το πρωτόκολλο» - CorfuCorner.gr
15/01/2021

Χατζησαρόγλου: «Η Γ΄ Εθνική θα ξεκινήσει τηρώντας το πρωτόκολλο»

Το μέλος της Εκτελεστικής επιτροπής της ΕΠΟ και Πρόεδρος της ΕΠΣ Δράμας, Γιώργος Χατζησαρόγλου, μίλησε στην «Πέλλα TV» για το ερασιτεχνικό και επαγγελματικό ποδόσφαιρο, για τον Βαγγέλη Γραμμένο και τις εκλογές της ΕΠΟ.

 

Μεταξύ άλλων είπε: «Τα πράγματα είναι δύσκολα στις κατηγορίες κάτω από την σούπερ λιγκ 1 γιατί δεν έχουμε την βοήθεια που θα έπρεπε από την πολιτεία. Σε κάποιες χώρες αγωνίζεται και το ερασιτεχνικό πρωτάθλημα γιατί η Κυβέρνηση τους βοηθάει να τηρηθεί το υγειονομικό πρωτόκολλο, σύμφωνα με όλα αυτά που προβλέπονται στην σούπερ λιγκ 1. Εμείς έχουμε μείνει πίσω και αναφέρομαι στην Σούπερ Λιγκ 2 και στην Φούτμπολ Λιγκ.
Σε εμάς δόθηκε το βάρος στο να στηριχθεί το σύστημα υγείας παρά να δούμε όλα τα υπόλοιπα. Νομίζω ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου όλοι οι φορείς να ασχοληθούν και με τον αθλητισμό. Ηρθε η ώρα να στηρίξουμε τον αθλητισμό».

 

Επίσης, ο Χατζησαρόγλου πρόσθεσε: «Αθλήματα δεν είναι μόνο το ποδόσφαιρο, ενώ αναφορά έκανε και στην Α' γυναικών: Δεν υπάρχει άλλη χώρα που δεν έχει γυναικείο ποδόσφαιρο αυτή τη στιγμή. Είναι μόνο η Ελλάδα».

 

Για τη Γ Εθνική επισήμανε: «Εχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες για να ξεκινήσει. Θα ξεκινήσουμε αλλά θα τηρήσουμε το πρωτόκολλο».

 

Για τα τοπικά είπε: «Η παράταση της αγωνιστικής περιόδου είναι σχεδόν βέβαιη. Πρέπει να μη σκεφτόμαστε την 30η Ιουνίου, καθώς μπορεί η αγωνιστική περίοδος όπως πέρσι να πάει μέχρι τις 31 Αυγούστου. Οπότε είναι στο χέρι της κάθε Ενωσης να διαχειριστεί μόνη της αυτήν την κατάσταση».

 

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση επισήμανε: «Η μεγαλύτερη βιομηχανία της χώρας μας είναι ο τουρισμός αλλά και πολλές εργασίες που αφορούν την γη. Ανοίγουν οι δουλειές το καλοκαίρι και όταν ανοίγουν οι δουλειές περισσεύει το ποδόσφαιρο. Για αυτό μπορεί σε κάποιες Ενώσεις ή μαζικά με εντολή προς την ΕΠΟ, να δοθεί μια άδοξη λήξη που θα μείνει στις μνήμες των ποδοσφαιριστών, των παραγόντων και όλων όσοι αγαπούν τα αθλήματα και θα έχει μια κόκκινη γραμμή η συγκεκριμένη περίοδος. Τέτοιες κακές μνήμες θα μας μείνουν είτε για τον αθλητισμό είτε για άλλους λόγους».

 

Για το αν τα σωματεία της ΕΠΣ Δράμας θέλουν να επαναρχίσουν τα Πρωταθλήματα, απάντησε: «Αυτό που ενδιαφέρει τα σωματεία αυτή την στιγμή είναι να έχουν γρήγορα μια απάντηση για το τι θα ισχύσει. Αν θα παίξουμε ή όχι».

 

Για την διοίκηση Γραμμένου είπε:
«Ο Βαγγέλης Γραμμένος είναι πολυτέλεια για το ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι ένας άνθρωπος με ανεκτίμητο ήθος. Είμαστε τυχεροί που είχαμε σε μια μεταβατική περίοδο, πρόεδρο τον Βαγγέλη Γραμμένο. Να θυμίσω ότι φέραμε το var πάρα πολύ γρήγορα. Εγινε μια μεγάλη προσπάθεια στην ανασυγκρότηση της διοίκησης και της στήριξης των Ενώσεων. Αυτή η διοίκηση είναι πετυχημένη μόνο και μόνο επειδή έχει με το μέρος της την κοινή γνώμη. Αναφέρει ο κόσμος ότι είδαμε για πρώτη φορά καθαρά πρωταθλήματα, Είδαμε να χάνει ο ισχυρός, ενώ είχαμε όπως είπατε, τρεις διαφορετικούς πρωταθλητές σε τρία χρόνια».

 

Για την πολιτεία επισήμανε:

«Οσον αφορά την πολιτεία, παραμένει για μένα προσωπικά αδιάφορη για το τι συμβαίνει στον αθλητισμό. Ο αθλητισμός ζει και επιβιώνει μόνος του χάρη στην αγάπη που έχουν οι παράγοντες για να κρατήσουν ζωντανό το ποδόσφαιρο. Δεν είμαι ευχαριστημένος από την πολιτεία. Η τελευταία επιχορήγηση ήταν το 2009 στην Α κατηγορία και το 2004 στη Β και στη Γ' κατηγορία των Ενώσεων».Ακόμη τόνισε: «Δεν μπορούμε να πάρουμε μια πρωτοβουλία ως ΓΓΑ, ότι εμείς έχουμε τους πόρους για τους επόμενους δύο μήνες που θα είναι δύσκολοι με αυτόν τον ιό και ότι θα καλύψουμε τα έξοδα. Θέλω να είμαι αισιόδοξος, να περιμένω ότι θα γίνει κάτι, αλλά όχι δεν είμαι ευχαριστημένος».Σε ερώτηση ποιον θα ήθελε για επόμενο πρόεδρο της ΕΠΟ είπε:
«Δεν υπάρχει περίπτωση να υπάρχουν δύο διαφορετικά ψηφοδέλτια. Ο επόμενος υποψήφιος θα είναι ένας. Θα είναι κοινής αποδοχής από ένα πολύ μεγάλο ποσοστό και επίσημα θέση αυτή τη στιγμή έχει πάρει μόνο ο Σταύρος Ψαρόπουλος. Δεν έχω δει μια επίσημη θέση υποψηφιότητας από τον μέγα αρχηγό του ελληνικού ποδοσφαίρου τον Θοδωρή Ζαγοράκη.
Είναι ευχής έργον ο Θοδωρής Ζαγοράκης να είναι υποψήφιος αλλά δεν υπάρχει κάποια κίνηση για την υποψηφιότητα του Θοδωρή.
Ο Σταύρος Ψαρόπουλος είναι ικανός και έμπειρος να διοικήσει τον ομοσπονδία. Ο Ζαγοράκης είναι και αυτός ικανός και το έχει αποδείξει, σε άλλους τομείς όμως. Αυτή τη στιγμή το μοναδικό πρόσωπο που είναι συγκεκριμένο και ζήτησε την στήριξη των Ενώσεων είναι ο Σταύρος Ψαρόπουλος».Για το όριο ηλικιών στις Ομοσπονδίες τόνισε:
«Είναι δημοκρατικό κάτι τέτοιο; Αυτό που βιώνουμε είναι τραγικό. Γίνεται για πολιτικά οφέλη. Αν είναι δυνατόν να θέτουμε όρια ηλικιών».Απόδοση δηλώσεων: Εφημερίδα «Metrosport»

 

 •Τις θερμές του ευχές, για την νέα χρονιά με υγεία και δύναμη , σας απευθύνει ο "AΘΛHTIKOΣ ΣYΛΛOΓOΣ APOLLO ΚΕΡΚΥΡΑΣ". Εδρεύει στο 2ο χιλιόμετρο της Εθνικής Λευκίμμης, στα Κανάλια. Εκεί, διδάσκεται το στυλ καράτε WADO RYU, με υπεύθυνο προπονητή τον Παναγιώτη Σταθόπουλο, σε τμήματα Παίδων, Ανδρών & Γυναικών. Επίσης, ο Σύλλογος διαθέτει αίθουσες για cross training και για ενδυνάμωση αθλητών, ενώ λειτουργούν τμήματα kick boxing και hiit, καθώς και άλλα ομαδικά τμήματα. Τηλέφωνα: 26610-45319 και 6944 34 43 59.

 

• Η Ακαδημία Ποδοσφαίρου "ΡόΜα", σας στέλνει τις εγκάρδιες ευχές της για την νέα χρονιά, με υγεία, αγάπη και άθληση . Εδώ, τα μικρά παιδιά διδάσκονται τα μυστικά της μπάλας, με μεθοδικό τρόπο. Η σχολή λειτουργεί από το 2013 και εδρεύει στο Αθλητικό Κέντρο «Βλάσσης», στο Κανόνι, ενώ διαθέτει τμήματα Μπαμπίνι, Προτζούνιορ, Τζούνιορ, Προπαίδων και Παίδων. Ιδρυτής, υπεύθυνος και προπονητής της "ΡόΜα", είναι η παλιά μεγάλη δόξα του ελληνικού ποδοσφαίρου, Μανώλης Ροκίδης. Για πληροφορίες ή για εγγραφές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλέσουν στο 6944305764.


• Από το «ΚΕΦΑΛΟΒΡΥΣΟ MARKET» πολλές-πολλές ευχές για την καινούργια χρονιά με υγεία και δημιουργικότητα. Η επιχείρηση λειτουργεί στο Κεφαλόβρυσο, στην διασταύρωση για Λιβάδι Ρόπα και Κοκκίνι, ενώ διαθέτει τρόφιμα, φρούτα, λαχανικά, κάβα με ποτά και με κρασιά, είδη οικιακής χρήσης και διακοσμητικά σπιτιού. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 26610 94262.

 

 

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Πέμπτη
15
Απρίλιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Λεωνίδης, Λεωνίδας, Λεωνιδία

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb