Σπ. Σουρβίνος: «Σε διαδικασία έξωσης από τον Πλάντραφο ο ΑΟ Κασσιώπη» - CorfuCorner.gr
16/01/2021

Σπ. Σουρβίνος: «Σε διαδικασία έξωσης από τον Πλάντραφο ο ΑΟ Κασσιώπη»

Τις νομικές διαδικασίες για την έξωση του ΑΟ Κασσιώπη από το Προπονητικό Κέντρο του Πλάντραφου, στον Ποταμό, έχει κινήσει ο Σύνδεσμος Πολιτισμού, Αθλητισμού & Περιβάλλοντος.


Την αποκάλυψη αυτή έκανε στο CORFUCORNER.GR και τον Χρήστο Γραμμένο ο μηχανικός και υπεύθυνος ασφαλείας του ΣΥΠΑΠ, Σπύρος Σουρβίνος, που τυγχάνει παλαίμαχος διαιτητής κι εν ενεργεία παρατηρητής διαιτησίας της ΕΠΣ Κέρκυρας, ο οποίος μίλησε παράλληλα και για τις παρεμβάσεις που έχουν δρομολογηθεί στις υπόλοιπες δημοτικές ποδοσφαιρικές υποδομές του νησιού.


Ας δούμε συγκεκριμένα τι δήλωσε στην ιστοσελίδα μας ο κ. Σουρβίνος:• ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΠΛΑΝΤΡΑΦΟΥ:


«Πρόκειται για αθλητικές εγκαταστάσεις που είχαν παραχωρηθεί στον Ερασιτέχνη ΑΟ Κέρκυρα από τον Δήμο Κερκυραίων, επί δημαρχίας Γιάννη Τρεπεκλή. Η σύμβαση έληξε το 2011, αλλά παρ' όλα αυτά συνέχισε να γίνεται χρήση του γηπέδου από την ΠΑΕ ΑΟ Κέρκυρα και κατόπιν, από το καλοκαίρι του 2013, από την ΠΑΕ ΑΟ Κασσιώπη. Σήμερα, ο ΣΥΠΑΠ ακολουθεί την δικαστική οδό, προκειμένου να γίνει έξωση στον ΑΟ Κασσιώπη, που παρατύπως χρησιμοποιεί τον χώρο. Για τον λόγο αυτό, το Προπονητικό Κέντρο του Πλάντραφου βρίσκεται σε τόσο άσχημη κατάσταση και παρουσιάζει εικόνα εγκατάλειψης. Το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΥΠΑΠ θα συζητήσει και θ' αποφασίσει σχετικά με την ανακατασκευή των εγκαταστάσεων, ενώ έχουν γίνει ενέργειες για επανασύνδεση του ρεύματος και του νερού, που έχουν κοπεί, ούτως ώστε η συγκεκριμένη αθλητική υποδομή να ξαναγίνει λειτουργική. Εκκρεμεί επίσης και η αδειοδότηση των εγκαταστάσεων. Όταν ολοκληρωθούν οι προαναφερόμενες διαδικασίες, τότε ο ΣΥΠΑΠ θα εξετάσει τις αιτήσεις των σωματείων που επιθυμούν να χρησιμοποιούν το προπονητήριο και θα λάβει απόφαση σε ποιον ή ποιους θα το παραχωρήσει για χρήση».• ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΓΗΠΕΔΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ:


«Κατ' αρχήν, έχουν νομιμοποιηθεί όλες οι αυθαίρετες εγκαταστάσεις των δημοτικών γηπέδων της Κέρκυρας, όπως τα αποδυτήρια, τα κυλικεία και τα γραφεία. Μόνο στο γήπεδο των Καστελλάνων Μέσης δεν χρειάστηκε να γίνει κάποια διαδικασία, διότι οι εγκαταστάσεις ήταν εξαρχής νόμιμες. Τα γήπεδα των Παλαιοκαστριτών, των Καστελλάνων Μέσης και των Αγίων Δέκα έχουν ενταχθεί στο πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ, προκειμένου να δεχθούν παρεμβάσεις, καθότι αντιμετωπίζουν ποικιλόμορφα προβλήματα. Από ‘κει και πέρα, εργασίες θα γίνουν στο γήπεδο του Κοντοκαλίου, όπως η τοποθέτηση νέου συνθετικού χλοοτάπητα και δημιουργία κερκίδας, ενώ ήδη έχουν ανακαινιστεί τα αποδυτήρια. Επιπλέον, έχουν δρομολογηθεί προγράμματα για παρεμβάσεις στα γήπεδα των Νυμφών (αποδυτήρια και γυμναστήριο), των Αυλιωτών (κερκίδα), των Καρουσάδων (χλοοτάπητας και αποδυτήρια), του Αγίου Ματθαίου (αποδυτήρια), του Πετριτή (κερκίδα), της Λευκίμμης και του Θιναλίου».

 

 

 Corfu Corner Radio

Πέμπτη
15
Απρίλιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Λεωνίδης, Λεωνίδας, Λεωνιδία

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb