Δ. Μάρτης: «Κύριε Πουλημά, άφησε τα… παραμύθια της Χαλιμάς»! - CorfuCorner.gr
18/01/2021

Δ. Μάρτης: «Κύριε Πουλημά, άφησε τα… παραμύθια της Χαλιμάς»!

Την δική του απάντηση δίνει, μέσω του "CORFU CORNER .GR" το μέλος του Δ.Σ του Συνδέσμου Διαιτητών Ποδοσφαίρου Κέρκυρας, Διονύσης Μάρτης, Πρόεδρο της Επιτροπής Διαιτησίας της ΕΠΣΚ, Νίκο Πουλημά.


Χθες Κυριακή (17/1) η ιστοσελίδα μας αναδημοσίευσε από την εφημερίδα «Η Κέρκυρα Σήμερα» την συνέντευξη που παραχώρησε ο Πουλημάς , με τον Μάρτη να εκφράζει, έντονα, με πολύ αιχμηρό τρόπο, τόσο την δυσαρέσκειά του, όσο και την εύλογη απορία του, για το τι έχει κάνει ο πρώην ρέφερι για την κερκυραϊκή διαιτησία, αλλά και για τους διαιτητές του ΣΔΠΚ.


Παραθέτουμε αυτούσιο το κείμενο που μας απέστειλε ο Διονύσης Μάρτης:

«Κύριε Πουλημά, τα δύο πιο σημαντικά για να μπορείς σαν διαιτητής να παραμείνεις στα μάτια τού κόσμου από την αρχή μέχρι και το τέλος της διαιτητικής σου καριέρας για το ακέραιο του χαρακτηρα σου καί τής προσωπικότητας σου, είναι το ΗΘΟΣ και η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.Θέλω ν α προσθέσω και κάτι ακόμα : Ότι είσαι ο μοναδικός (και το τονίζω, ο μοναδικός) Κερκυραίος διαιτητής που έσπευσε να στείλει την διαγραφή τού από τον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδόσφαιρου! Κανείς άλλος Κερκυραίος διαιτητής, αλλά και βοηθός που ήταν ή είναι ακόμα και σήμερα αξιολογημένος στις Εθνικές Κατηγορίες (και οχι μόνο) , δεν το έπραξε.


Στα Δευτεριάτικα επιμορφωτικά σεμινάρια που γινόταν στον Σύνδεσμο, σαν ο κορυφαίος αξιολογημένος διαιτητής, δεν ήσουν ποτέ παρών, αντιθέτως όταν έφυγαν οι διαιτητές από τον Σύνδεσμο και τα επιμορφωτικά σεμινάρια διαιτησίας της ΕΠΣ γινόταν σε καφενείο γηπέδου ή σε δημοτικό σχολείο, ήσουν πάντα εκεί! Άσε τα παραμύθια της Χαλιμάς, αν ήθελες η Κερκυραϊκή διαιτησία να ήταν και να είναι ανεξάρτητη, θα έπρεπε οι διαιτητές να ήταν και να είναι στον ΣΔΠΚ.

Σαν αρχιδιαιτητής τής Επιτροπής Διαιτησίας της Ένωσης, εδώ και δύο χρόνια ποιες κινήσεις έκανες για να βρεθεί η χρυσή τομή, ώστε οι Κερκυραίοι διαιτητές, που τόσο πολύ θέλεις να ανεξαρτητοποιηθούν, όπως διαβάζω και να μην βρίσκονται κάτω από την στέγη των ποδοσφαιρικών παραγόντων αλλά εκεί που ανήκουν και ονομάστηκαν οι περισσότεροι από αυτούς διαιτητές στον Σύνδεσμο Διαιτητών Ποδοσφαίρου Κέρκυρας, μία που πλέον δεν δεσμεύεσαι από κανέναν, έκανες;


Από ευχές πρώην αξιολογημένων και μη διαιτητών, που είναι υπέρ της ανεξαρτησίας των διαιτητών, έχουμε γεμίσει τον σύνδεσμο όλα αυτά τα χρόνια, που με τα λόγια τούς άλλα λένε και με τις πράξεις τούς άλλα κάνουν».

 

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
19
Απρίλιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Δεν βρέθηκαν γιορτές

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb