Λαμπίδης: «Όσοι ζουν από το ποδόσφαιρο, είναι τελειωμένοι»! - CorfuCorner.gr
13/02/2021

Λαμπίδης: «Όσοι ζουν από το ποδόσφαιρο, είναι τελειωμένοι»!

Σε αποκαλύψεις προχώρησε ο Πρόεδρος του Αετού Οφρυνίου, Νίκος Λαμπίδης, ο οποίος μίλησε για την κατάσταση στη Γ΄ Εθνική και τι περιμένει.


Ο «ισχυρός» άντρας της καβαλιώτικης ομάδας , στην συνέντευξή που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης, FOCUS 103,6 FM, επεσήμανε ότι το 80% των Προέδρων της Κατηγορίας δεν επιθυμούν την συνέχιση του Πρωταθλήματος, ενώ άσκησε δριμεία κριτική στον Υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη.

 

Πιο συγκεκριμένα, ο κος Λαμπίδης δήλωσε:


«Το 80% των Προέδρων της Γ΄ Εθνικής, δεν θέλουν να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα, δεν θέλουν και δεν έχουν να δώσουν χρήματα για παίκτες, τεστ κορονοϊού, διαιτησίες, μετακινήσεις. Δεν θέλουν! Κάναμε μια συγκέντρωση στην Καβάλα και συγκεντρώθηκαν οι πρόεδροι της Γ' εθνικής του πρώτου ομίλου, φτιάξαμε και ένα viber για μεταξύ μας επικοινωνία, αλλά όταν τους ρώτησα μέσω αυτής της σύνδεσης εάν θέλουν να ξαναρχίσει το πρωτάθλημα και θα πρέπει να πιέσουμε, απάντησαν θετικά μόνο ο Ηρακλής, το Παραλίμνιο και ο Μ. Αλέξανδρος Ορφανίου, κανέναν άλλο δεν θυμάμαι. Αυτό συμβαίνει σε όλους τους προέδρους όλων των ομίλων".


 


"Σταμάτησαν τα Πρωταθλήματα κάτω από την Πρώτη Κατηγορία, αλλά δεν ξέρουν ούτε οι ίδιοι για ποιο λόγο. Βλέπω τα παιδιά μας που συνωστίζονται στο λεωφορείο για να πάνε στο σχολείο, είναι το ένα πάνω στο άλλο και 22 άτομα δεν μπορούν να μπουν σε έξι στρέμματα και να τρέχουν. Τι αποφάσεις είναι αυτές; όσοι ζουν από το ποδόσφαιρο είναι τελειωμένοι, υπάρχουν οικογένειες προπονητών, παικτών, μασέρ, που πεινάνε πλέον, έχοντας τόσο καιρό χωρίς δουλειά. Κάτι πρέπει να κάνουν".

 


"Ξέρετε πόσο στοιχίζει ένα παιχνίδι εντός έδρας; Περίπου 1.500 ευρώ, με τα τεστ που θα πρέπει να κάνουμε και τη διαιτησία, τα φαγητά. Το ίδιο πάνω-κάτω στοιχίζει και ένα εκτός έδρας, με το πούλμαν της αποστολής. Άρα, έξι χιλιάδες το μήνα περίπου. Ποιος πρόεδρος μπορεί να δίνει αυτά από την τσέπη του, αφού δεν έχουμε εισιτήρια και πόρους από διαφημιστικές ταμπέλες; Κανένας! Γι αυτό και δεν βλέπω να πιέζουν για να αρχίσει το πρωτάθλημα.

Εμείς δώσαμε 60.000 στην αρχή της προετοιμασίας και των πρώτων αγώνων, δεν θα τα πάρουμε ποτέ πίσω και ο Υφυπουργός είναι στον κόσμο του, παντελώς άσχετος. Είναι βαθιά νυχτωμένος και εμένα μου είχε πει ένας παράγοντας του ποδοσφαίρου πολύ πριν κερδίσει τις εκλογές η Νέα Δημοκρατία ότι θα είναι υφυπουργός αθλητισμού ο Αυγενάκης, που δεν είχε καμία σχέση με τον αθλητισμό. Τι να πούμε μετά από αυτό;"

 

"Θέλουμε να γίνουν εκλογές στην ΕΠΟ, να έχουμε διοίκηση, να μην είναι όλα στον αέρα, γιατί τώρα δεν ξέρουμε πού να απευθυνθούμε. Πάρτε τηλέφωνο στην ΕΠΟ και προσπαθήστε να βρείτε άκρη. δεν θα βρείτε ποτέ, δεν ξέρουν τι να μας πουν..."

 

Πηγή: MIKRILIGA.COM

 

 Corfu Corner Radio

Πέμπτη
15
Απρίλιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Λεωνίδης, Λεωνίδας, Λεωνιδία

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb