Θ. Μωραΐτης: «Δεν είχαν σχέδιο, οι μάσκες έπεσαν» - CorfuCorner.gr
14/02/2021

Θ. Μωραΐτης: «Δεν είχαν σχέδιο, οι μάσκες έπεσαν»

Οξεία κριτική ασκεί στον Υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη, ο Τομεάρχης Αθλητισμού του ΣΥ.ΡΙΖ.Α και βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Προοδευτικής Συμμαχίας, Θάνος Μωραΐτης, με αφορμή την παραδοχή του πρώτου ότι δεν είχε κατατεθεί αίτημα για επανεκκίνηση των προπονήσεων της Γ` Εθνικής Κατηγορίας νωρίτερα από την 13η Ιανουαρίου 2021.


Πιο συγκεκριμένα, ο κος Μωραΐτης δήλωσε τα εξής:

 

«Ενώ ο αθλητισμός επί 11 μήνες έχει "κατεβάσει ρολά" και από τα ποδοσφαιρικά πρωταθλήματα μόνο η Super League εξελίσσεται κανονικά, o Yφ. Αθλητισμού, κ. Αυγενάκης, επιχειρώντας σήμερα να διαψεύσει μέλος της επιτροπής εμπειρογνωμόνων του υπουργείου Υγείας - που δήλωσε ότι δεν έχει κατατεθεί αίτημα για επανεκκίνηση των προπονήσεων της Γ` Εθνικής κατηγορίας ποδοσφαίρου - εκτέθηκε για πολλοστή φορά.

Παραδέχτηκε ευθέως ότι μόλις στις 13 Ιανουαρίου υπέβαλε για πρώτη φορά αίτημα στη σχετική επιτροπή για επανέναρξη των προπονήσεων και της Γ΄ Εθνικής.
Από τον Αύγουστο η αθλητική κοινότητα ζητά την επανεκκίνηση του αθλητισμού σε όλα τα επίπεδα, με αυστηρή τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων.
Λαμβάνει όμως επί μήνες την άρνηση του κ. Αυγενάκη που ναι μεν εμφανιζόταν να νοιάζεται για την επανεκκίνηση, σκόνταφτε δε, όπως έλεγε, στην άρνηση των «ειδικών».

Αποδεικνύεται περίτρανα η πραγματικότητα.
Ενώ επί μήνες παρουσιάζονταν ότι ήθελαν να ανοίξουν τον αθλητισμό, στην πραγματικότητα αδιαφορούσαν.
Κωλυσιεργούσαν αδικαιολόγητα εμπαίζοντας τους ανθρώπους του.
Και σε αυτό τον τομέα δεν είχαν από την αρχή κανένα απολύτως σχέδιο.
Οι μάσκες, όμως, έπεσαν».

 

 
Corfu Corner Radio

Πέμπτη
15
Απρίλιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Λεωνίδης, Λεωνίδας, Λεωνιδία

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb