Διακοφώτης: «Από την Περιφέρεια & τους Δήμους τα τεστ της Γ΄ Εθνικής» - CorfuCorner.gr
16/02/2021

Διακοφώτης: «Από την Περιφέρεια & τους Δήμους τα τεστ της Γ΄ Εθνικής»

Με... πλατύ χαμόγελο και αίσθημα δικαίωσης, οι ποδοσφαιριστές της Football League άκουσαν το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής (12/2) την είδηση της επανέναρξης των προπονήσεων των ομάδων της κατηγορίας.


Πλέον, αφού η έναρξη του τρίτου τη τάξει επαγγελματικού Πρωταθλήματος δρομολογήθηκε, προσπάθειες θα γίνουν και για την Γ΄ Εθνική, όπου ο ΠΣΑΠ δεσμεύθηκε πως θα συνεχίσει τον αγώνα του για να συνεχιστεί και αυτή η κατηγορία.

 

Την περασμένη εβδομάδα, ο εκπρόσωπος των ποδοσφαιριστών της Γ' Εθνικής, Σωτήρης Τσάτσος, μίλησε στην ιστοσελίδα «ΠΕΛΟΠ. GR» της Αχαΐας και εξέφρασε την αισιοδοξία του πως το αίτημα των ποδοσφαιριστών για επανέναρξη, εν τέλει, θα γίνει αποδεκτό και πως το επόμενο διάστημα θα ξεκινήσει η δράση.


Για το θέμα, το προαναφερόμενο σάιτ, ζήτησε την άποψη του Προέδρου της ΕΠΣ Δωδεκανήσου και μέλους της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, Παναγιώτη Διακοφώτη. Ο έμπειρος ποδοσφαιρικός παράγοντας τήρησε στάση αναμονής και δεν θέλησε να εκφράσει γνώμη σχετικά με το αν θα ανοίξει ο δρόμος για τη Γ' Εθνική, ενώ σχετικά με το τι θα γίνει με τις αμοιβές των διαιτητών, προτίμησε να μην πάρει προσωπική θέση.

«Μας έχουν ξαναπεί από την Πολιτεία και την Επιτροπή Λοιμωξιολόγων πως θα ξεκινήσει η Γ΄Εθνική, αλλά δεν έγινε» είπε ο κ. Διακοφώτης, τηρώντας επιφυλακτική στάση στις διαβεβαιώσεις που φέρεται να έχει λάβει ο ΠΣΑΠ για την έναρξη των προπονήσεων τις επόμενες 15 ημέρες. «Περιμένουμε την Παρασκευή (19/2) να δούμε αν οι λοιμωξιολόγοι θα επιτρέψουν την έναρξη των προπονήσεων, αλλά δεν μπορώ να είμαι αισιόδοξος ή απαισιόδοξος» τόνισε ο έμπειρος παράγοντας.


Στην ερώτηση για το ποιος θα πληρώνει τα δειγματοληπτικά τεστ των ομάδων και των διαιτητών, ο Παναγιώτης Διακοφώτης είπε: «Έχουμε κάνει αίτημα στο Υπουργείο Εσωτερικών και αναμένουμε την απάντηση. Αυτό που έχουμε ζητήσει είναι τα τεστ να γίνονται από τους Δήμους ή τις Περιφέρειες, μέσω του Υπουργείου Εσωτερικών και να μην επιβαρύνονται οι ομάδες με το κόστος. Φαντάζομαι πως σε περίπτωση που αποφασιστεί η επανέναρξη των προπονήσεων, θα έχουμε την απάντηση στο αίτημά μας».


Κλείνοντας την επικοινωνία με τον κ. Διακοφώτη, του ζητήθηκε η άποψή του για το αίτημα των ομάδων να μειωθεί το κόστος των διαιτησιών. Ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, αν και μέλος της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ομοσπονδίας, δεν θέλησε να απαντήσει για το αν έχει γίνει κάποια συζήτηση. Χαρακτηριστικά τόνισε: «Αυτή θα είναι μια απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής. Αυτή τη στιγμή δεν μπορούμε να πούμε κάτι περισσότερο. Αναμένουμε τις αποφάσεις της Παρασκευής και τότε θα κινηθούμε».


Πηγή: pelop.gr

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
19
Απρίλιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Δεν βρέθηκαν γιορτές

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb