Αστ. Αντωνίου: «Η Γ’ Εθνική δεν έπρεπε να σταματήσει»! - CorfuCorner.gr
24/02/2021

Αστ. Αντωνίου: «Η Γ’ Εθνική δεν έπρεπε να σταματήσει»!

Τις απόψεις του για την Γ' Εθνική και για τα Πρωταθλήματα Υποδομών, εξέθεσε ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Πέλλας και Α΄ Αντιπρόεδρος της ΕΠΟ, Αστέριος Αντωνίου, στην αθλητική εκπομπή «Κόσμος των Σπορ» της ΕΡΤ3.

 

Παραθέτουμε τα όσα είπε ο βορειοελλαδίτης παράγοντας

«Προσωπικά, έχω κάνει μεγάλη προσπάθεια επειδή ήμουν υπεύθυνος υγείας της ομοσπονδίας. Σε συνεργασία με τον κ. Μαυρωτά ,εδώ και δύο μήνες ,παλεύαμε για να ενταχθεί το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο γιατί, η μεγαλύτερη αδικία υπάρχει εκεί.


Αν αναλογιστεί κανείς ότι π.χ. στην Ιταλία παίζονται αυτά τα πρωταθλήματα και η δυσκολία με τον covid είναι ακόμα μεγαλύτερη. Στην Ελλάδα άνοιξαν τα σχολεία, εδώ και πολύ καιρό και μέχρι σήμερα είναι ανοιχτά. Κάνει εντύπωση ότι κλείσαμε τα παιδιά σε αίθουσες των 28-30 ατόμων, με την παρουσία καθηγητών και αυτή τη στιγμή δε μπορούν να παιχτούν τα παιδικά πρωταθλήματα.


Αυτά όλα ,τα διαχειρίζονται μεγάλοι επιστήμονες, αλλά με το ποδόσφαιρο δεν έχουν επαφή... Η Γ' Εθνική δεν έπρεπε να σταματήσει όπως έγινε στην Ισπανία, που δεν διεκόπη και κοντεύει να τελειώσει.


Στην Ελλάδα μιλάνε για την τρίτη Εθνική Κατηγορία και έχουν οδηγηθεί σε αδιέξοδο αυτή τη στιγμή, γιατί υπάρχει σίγουρα ένας πολύ μεγάλος αριθμός που θέλουν το ποδόσφαιρο, αλλά υπάρχουν και κάποιοι που δυσκολεύονται.


Έκανα μία πρόταση στην Επιτροπή. Όσες ομάδες δε μπορούν για κάποιο λόγο να συμμετέχουν και προφανώς είναι οι πιο αδύναμες, όταν από ένα όμιλο με 15 ομάδες πέφτουν έξι, είναι κατανοητό ότι αυτές οι ομάδες που δε μπορούν να κρατηθούν σε κάποιο επίπεδο ,λόγω οικονομικών, να ήταν αυτές που υποβιβάζονταν. Αν δε θέλουν να κατέβουν, έχω πρόταση και πιστεύω θα περάσει, να δηλώσουν ότι δεν κατεβαίνουν και δε θα έχουν καμία κύρωση, εκτός από τον υποβιβασμό τους!»


Ιστοσελίδα «mikriliga.com»:

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
19
Απρίλιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Δεν βρέθηκαν γιορτές

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb