Σε έναν Γύρο το Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής! - CorfuCorner.gr
25/02/2021

Σε έναν Γύρο το Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής!

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ συνεδρίασε σήμερα Πέμπτη (25/2) και αποφάσισε τον τρόπο με τον οποίο θα γίνει η επανέναρξη του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής, αλλά και η ολοκλήρωσή του με την επισήμανση ότι όσα σωματεία δεν δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την προσεχή Τετάρτη (3/3) θα υποβιβάζονται , στα τοπικά Πρωταθλήματα, άνευ ετέρας .


Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι η Ομοσπονδία αποφάσισε να πραγματοποιηθεί μόνον ο Α΄ Γύρος, ενώ θα μειωθεί κατά το ήμισυ το εξοδολόγιο της διαιτησίας.


Υπενθυμίζουμε ότι το Πρωτάθλημα του 5ου Ομίλου (που αφορά τις κερκυραϊκές ομάδες) είχε διακοπεί στην 3η αγωνιστική, επομένως υπολείπονται ακόμη 10 για να ολοκληρωθεί.


Παραθέτουμε αναλυτικά την ανακοίνωση της διοργανώτριας Αρχής:

«Η Επιτροπή Διοργανώσεων στην συνεδρίασή της στις 25/02/2021 αποφάσισε τη συνέχιση και την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής περιόδου 2020 -2021, με την διεξαγωγή του Α΄ Γύρου, υπό την προϋπόθεση ότι θα επιτραπεί η διεξαγωγή αγώνων.

Όλα τα σωματεία, είτε επιθυμούν να συνεχίσουν και να ολοκληρώσουν τον Α΄ Γύρο του εν λόγω πρωταθλήματος είτε όχι, παρακαλούνται να αποστείλουν στην Ε.Π.Ο. έγγραφο με την ανάλογη απόφαση του Δ.Σ. τους, έως την Τετάρτη 03/03/2021. Στην περίπτωση που δεν επιθυμούν να συνεχίσουν, θα υποβιβαστούν στις οικείες Ε.Π.Σ. χωρίς τις ανάλογες κυρώσεις.

Επίσης η Επιτροπή Διοργανώσεων αποφάσισε να εισηγηθεί στην Ε.Ε./Ε.Π.Ο., τη μείωση κατά 50% της αμοιβής των διαιτητών και παρατηρητών αγώνων και διαιτησίας για όλους τους αγώνες του ανωτέρω πρωταθλήματος έως την λήξη του».

 

Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 

 
Corfu Corner Radio

Δευτέρα
19
Απρίλιος
2021
Σήμερα γιορτάζουν: Δεν βρέθηκαν γιορτές

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

Καιρός και πρόγνωση για κάθε περιοχή
powered by 2pWeb