«Συγγνώμη» του Σπύρου Μέριανου στον Σάββα Σιδερόπουλο - CorfuCorner.gr
19/05/2021

«Συγγνώμη» του Σπύρου Μέριανου στον Σάββα Σιδερόπουλο

Την συγχώρεση του Σάββα Σιδερόπουλου ζητά μέσω ανάρτησής του στο facebook ο Σπύρος Μέριανος, γνωστός και ως «Καρέκα», ο οποίος τυγχάνει διοικητικό στέλεχος του ΑΟ Κασσιόπης, καθώς και Πρόεδρος της Βολίδας Κάτω Γαρούνα.


Παραθέτουμε το σχετικό κείμενο:

"Η διαδρομή μου 35 και πλέον χρόνια στα αθλητικά δρώμενα της Κέρκυρας δεν μπορούν να μου στερήσουν φυσιολογικές μου αντιδράσεις είτε σαν θλητής είτε σαν Διοικητικός σε οποιοδήποτε Σωματείο και αν βρέθηκα και από οποιοδήποτε πόστο.


Επίσης το Ήθος μου και η Καθαρότητά μου και το Αντριλίκι όλα αυτά τα χρόνια στο χώρο δεν μου είναι πρόβλημα ούτε ντροπή να ζητήσω ούτε να αναγνωρίσω τα λάθη μου όταν χρειάζεται. Έτσι και στον πρόσφατο αγώνα της ομάδας μου Α.Ο ΚΑΣΣΙΟΠΗ με τον Ο.Φ.Α.Μ στο γήπεδο του Αγίου Ματθαίου οι αντιδράσεις μου και οι δηλώσεις μου παρερμηνεύτηκαν μετά το παιχνίδι όχι τόσο από την νικήτρια ομάδα του Ο.Φ.Α.Μ ,όσο από τον τεχνικό κ. Σάββα Σιδερόπουλο.

Οι απόψεις μου για όσων αφορούν την διαγωγή του εκάστοτε προπονητή στον κάθε πάγκο της ομάδας της οποίας βρίσκεται πρέπει να είναι παράδειγμα στους ποδοσφαιριστές τη διοίκηση και στον κόσμο της και αυτό δεν μπορεί να μου το αλλάξει κανένας. Τώρα αν ο κ. Σιδερόπουλος πιστεύει ότι τον έθιξα προσωπικά του ζητάω συγνώμη ,αλλά του επισημαίνω ότι δεν αναφερόμουν σε προσωπικό επίπεδο.

Καλή συνέχεια στους φίλους και στην ομάδα του Ο.Φ.Α.Μ".

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
23
Οκτώβριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb