- 26/05/2022
Ανανέωσε με τον ΑΟ Κέρκυρα ο Θωμάς Κουλούρης - 26/05/2022
Με Αλ. Γραικό στην γραμμή κρούσης συνεχίζει ο Άγιος Νικόλαος - 26/05/2022
ΜΠΑΣΚΕΤ: Στον ΚΓΣ ο πολύπειρος Στάθης Περούλης - 25/05/2022
Την παραμονή Σπ. Νικομάνη ανακοίνωσε ο Κρόνος - 25/05/2022
Ανακοίνωσε τη νέα συμφωνία με Βενέτη ο Όλυμπος - 25/05/2022
Αποτελέσματα 5ης αγωνιστικής 3ου Ομίλου μπαράζ ανόδου στην Γ΄ Εθνική - 25/05/2022
Μαχαιρώματα στο Σαρόκο μέρα μεσημέρι!!! - 25/05/2022
Συντριπτική καταψήφιση των Απολογισμών Ποζίδη – Κουλόπουλου - 24/05/2022
«Κόλλησε» την τελευταία στιγμή η συμφωνία Αναγέννησης – Πατέλη! - 24/05/2022
Συμφώνησε με Σπύρο Νικομάνη ο Κρόνος
Στο ποδοσφαιρικό Τουρνουά Φιλίας των Αγίων Σαράντα οι παλαίμαχοι της Κέρκυρας

Στους Αγίους Σαράντα θα ταξιδέψει την επόμενη εβδομάδα η μικτή ομάδα παλαιμάχων ποδοσφαιριστών της Κέρκυρας, προκειμένου να συμμετάσχει στο Τουρνουά Φιλίας που θα διεξαχθεί εκεί.
Οι βετεράνοι του νησιού έχουν προσκληθεί επισήμως από την δημοτική αρχή των Αγίων Σαράντα, ενώ το Τουρνουά θα πραγματοποιηθεί το διήμερο Πέμπτη 27 και Παρασκευή 28 Μαΐου, στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων για την συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση του Δήμου.
Πέραν της κερκυραϊκής ομάδας, στην εν λόγω εκδήλωση έχουν προσκληθεί και οι ομάδες παλαιμάχων της Αλβανίας και του Κόσσοβου. Όσο αφορά τους αγώνες, θα τελεστούν στο πολύ ωραίο Στάδιο «Άντον Λάπα».
Λαμβάνοντας, μάλιστα, μια αξιέπαινη απόφαση, οι βετεράνοι του «Νησιού των Φαιάκων» σκοπεύουν να τιμήσουν το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου των Αγίων Σαράντα, για την τεράστια προσπάθειά του στην καταπολέμηση του κορωνοϊού. Μέσω αυτής της συμβολικής κίνησης, οι Κερκυραίοι θα τιμήσουν κατ' επέκταση τους γιατρούς και τους νοσηλευτές όλου του κόσμου, για την προσφορά τους στην ανθρωπότητα.
Οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές της Κέρκυρας, συχνά-πυκνά προβαίνουν σε ενέργειες, που φανερώνουν το κοινωνικό τους πρόσωπο. Όπως π.χ. συνέβη και πέρυσι, όπου παρέστησαν στο Κέντρο Απεξάρτησης ΚΕΘΕΑ Ιωαννίνων, κουβέντιασαν με τα παιδιά κι έπαιξαν μπάλα μαζί τους, τονώνοντας έτσι σε μεγάλο βαθμό την ψυχολογία τους και το ηθικό τους.
Εδώ να επισημάνουμε ότι η ομάδα, που έχει για προπονητή τον Παναγιώτη Πατέλη, δημιουργήθηκε πριν από πέντε χρόνια, με Πρόεδρο τον Νίκο Τζαβάρα και μέλη τους Σταύρο Πέτρου, Σταύρο Κάντα και Παναγιώτη (Τάκη) Παπαδόπουλο.
Σε επικοινωνία που είχε το CORFUCORNER.GR με τον κ. Τζαβάρα, μας ανέφερε -μεταξύ άλλων- ότι προϋπόθεση για να λάβουν μέρος οι βετεράνοι του νησιού στο ανωτέρω Τουρνουά Φιλίας, είναι το να επιτραπεί στην ομάδα να μεταβεί στους Αγίους Σαράντα. Για τον λόγο αυτό, θα ζητηθεί η παρέμβαση της εδώ τοπικής πολιτικής ηγεσίας, ούτως ώστε να ξεπεραστούν τυχόν δυσκολίες ή εμπόδια, εξαιτίας της πανδημίας.
• Ρεπορτάζ: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ