Κουλόπουλος: «Η αχαριστία θα έπρεπε να είναι ποινικό αδίκημα»! - CorfuCorner.gr
31/05/2021

Κουλόπουλος: «Η αχαριστία θα έπρεπε να είναι ποινικό αδίκημα»!

Με αφορμή τις δηλώσεις του Προέδρου του ΑΟ Κασσιόπης, Κωστή Σγουράκη, στο CORFUCORNER.GR, ότι η ΕΠΣ Κέρκυρας φέρει ακέραιη την ευθύνη για την καθυστέρηση της επανέκδοσης του δελτίου του ποδοσφαιριστή Εμιλιάνο Ράτζα, με συνέπεια ο Αλβανός κίπερ να μην μπορέσει να παίξει στο κρίσιμο ματς με την ΑΕ Λευκίμμης, η ιστοσελίδα μας επικοινώνησε και με τον Γιώργο Κουλόπουλο, προκειμένου να έχουμε και την δική του τοποθέτηση επί του θέματος.


«Ο κύριος Σγουράκης, δίχως να συντρέχει λόγος, επιρρίπτει ευθύνες στην Ένωση, ανέφερε αρχικά ο Πρόεδρος της ΕΠΣΚ, ενώ πρόσθεσε: « Στις 27 Απριλίου, δηλαδή την Μεγάλη Εβδομάδα, προσκόμισε στην γραμματεία τα δικαιολογητικά, ώστε να εκδοθεί το δελτίο του ποδοσφαιρΙστή, με την ανανέωση της άδειας παραμονής του στην Ελλάδα μέχρι το 2025, αλλά υπήρξε μια κωλυσιεργία, διότι μεσολάβησε το Πάσχα κι επειδή η υπάλληλος των γραφείων βρισκόταν σε αναστολή εργασίας, συν ότι προσπαθούσαμε ως Ένωση να βοηθήσουμε τα σωματεία μας να εγγραφούν στο Μητρώο της Γενικής Γραμματείας Αθλητισμού. Κάπως έτσι, το θέμα ξεχάστηκε, αφού η διαδικασία έγινε μέσω e-mail. Ο κύριος Σγουράκης είχε επικοινωνήσει μαζί μου πριν το Πάσχα, αλλά από τότε δεν υπήρξε κανένα ενδιαφέρον από πλευράς Κασσιόπης. Κανείς δεν ήρθε στα γραφεία μας και κανείς δεν επικοινώνησε μαζί μου, προκειμένου να ολοκληρωθούν οι ενέργειες. Μάλιστα, ο παίκτης συνέχιζε να χρησιμοποιείται αντικανονικά στους τελευταίους αγώνες στην Γ' Εθνική, χωρίς να το αντιληφθούν οι εκάστοτε διαιτητές. Όμως, ο χθεσινός διαιτητής έλεγξε τα δελτία και δεν επέτρεψε στον τερματοφύλακα ν' αγωνιστεί. Τηλεφώνησα προσωπικά στην ΕΠΟ, στον κύριο Δανιήλ, ωστόσο δεν θέλησε ν' αναλάβει την ευθύνη να παίξει ο ποδοσφαιριστής με το παλιό του δελτίο, με την ληγμένη άδεια παραμονής. Στον ΑΟ Κασσιόπης, λοιπόν, ας μην κατηγορούν την Ένωση. Ας κοιτάξουν τα δικά τους λάθη, τις δικές τους αβλεψίες και τις δικές τους παραλείψεις. Εμείς, νοιαζόμαστε για όλα τα σωματεία, όσον αφορά την συγκεκριμένη ομάδα, φέραμε εις πέρας και τις πάνω από 20 μεταγραφές που έκανε το τελευταίο διάστημα και ήμασταν σε εγρήγορση μέχρι και την τελευταία στιγμή της μεταγραφικής περιόδου. Πολλές φορές χρειάστηκε να απασχοληθεί στα γραφεία και το μέλος του Δ.Σ, Νίκη Σκλαβούνου, που επι σειρά ετών είχε διατελέσει Γραμματέας της ΕΠΣ Κέρκυρας. Η αχαριστία θα έπρεπε να είναι ποινικό αδίκημα».


Όπως μας ενημέρωσε ο κ. Κουλόπουλος σήμερα Δευτέρα (31/5) ολοκληρώθηκαν οι διαδικασίες για την έκδοση του καινούργιου δελτίου του Εμιλιάνο Ράτζα.

 

• Επιμέλεια: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
23
Οκτώβριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb