Σιδερόπουλος: «Τέλος καλό, όλα καλά»! - CorfuCorner.gr
13/06/2021

Σιδερόπουλος: «Τέλος καλό, όλα καλά»!

Την δική του άποψη για το Πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής Κατηγορίας, το οποίο ολοκληρώθηκε την προηγούμενη Κυριακή (6/6), εξέθεσε στην αθηναϊκή εφημερίδα «ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ»ο προπονητής του ΟΦΑΜ, Σάββας Σιδερόπουλος.


Ο 61χρονος έμπειρος Μαντουκιώτης τεχνικός δεν παρέλειψε να επισημάνει τις δυσκολίες που αντιμετώπισε ο ίδιος και η ομάδα του, κατά την διάρκεια αυτής της περίεργης ομολογουμένως σαιζόν που πέρασε, όπου οι («νεοφώτιστοι» στην Κατηγορία) Αγιομαθίτες κατέλαβαν την 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ δεν παρέλειψε να κάνει και μια ιδιαίτερη μνεία στα σωματεία του Παναγρινιακού και του Κτηνοτροφικού Αστέρα Καληράχης Γρεβενών.


Παραθέτουμε αυτούσιο το κείμενο της δήλωσης που παρέθεσε ο Σάββας Σιδερόπουλος στον αθλητικογράφο της προαναφερθείσας εφημερίδας, Βαγγέλη Γυφτόπουλο.


«Ήταν μια πρωτόγνωρη κατάσταση για όλους μας. Ειδικά για τους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας, που κλήθηκαν να αγωνιστούν σε ένα μικρό χρονικό διάστημα, προσπαθώντας να παίξουν καλό ποδόσφαιρο, αλλά να πετύχουν και τον στόχο, που ήταν η παραμονή στη Γ' Εθνική. Θεωρώ ότι τα καταφέραμε καλά και πετύχαμε αυτό που θέλαμε. Υπήρξαν για όλες τις ομάδες δυσκολίες. Τέλος καλό, όλα καλά. Όταν έγινε η επανεκκίνηση των αγώνων, τον Απρίλιο, όλα ήταν περίεργα. Δεν ξέραμε πως θα παραταχθεί η κάθε ομάδα και τι αλλαγές θα είχε στο ρόστερ της. Άλλες ομάδες ενισχύθηκαν και άλλες αποδυναμώθηκαν. Όμως, θα πω ότι ο βαθμολογικός πίνακας, από την πρώτη μέχρι την τελευταία ομάδα, είναι σύμφωνος με την εικόνα που παρουσίασε η κάθε μία στο πρωτάθλημα. Δεν υπάρχουν μεγάλες αποκλίσεις της αγωνιστικής εικόνας με την βαθμολογία. Δίκαια το Καναλάκι πήρε την πρώτη θέση. Εμείς προσπαθήσαμε για το καλύτερο. Με όποιες δυνάμεις είχαμε, φτιάξαμε ανταγωνιστική ομάδα. Μέσα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα, δώσαμε έντεκα παιχνίδια, γιατί είχαμε και ένα αναβληθέν από το φθινόπωρο. Τη μια μέρα ήμασταν στο γήπεδο, την άλλη στο λεωφορείο, την άλλη στο φέρι μποτ. Ήταν δύσκολη η διαχείριση αυτής της κατάστασης, αλλά ευτυχώς βγάλαμε όλα αυτά τα παιχνίδια χωρίς τραυματισμούς. Να προσθέσω ότι έχουμε και πολλά νέα παιδιά, καθώς ο ρόλος των ομάδων είναι να αναδεικνύουν και ταλαντούχους ποδοσφαιριστές. Μου έκανε εντύπωση η ομάδα του Παναγρινιακού, όπως και η ομάδα της Καληράχης Γρεβενών που είχε νέα παιδιά και έπαιξε καλό ποδόσφαιρο».

 

Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ 

 

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
25
Οκτώβριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb