Μ. Ροκίδης: «Διατηρώ τις καλύτερες αναμνήσεις από τον Αχιλλέα Νυμφών» - CorfuCorner.gr
17/06/2021

Μ. Ροκίδης: «Διατηρώ τις καλύτερες αναμνήσεις από τον Αχιλλέα Νυμφών»

Λίγες ημέρες μετά την ανακοίνωση του Αχιλλέα Νυμφών, που γνωστοποιούσε το φιλικό «διαζύγιό του» με τον προπονητή, Μανώλη Ροκίδη, το CORFU CORNER.GR επικοινώνησε με τον έμπειρο τεχνικό, ο οποίος μέσω της ιστοσελίδας μας απηύθυνε ευχαριστήριο μήνυμα προς το σωματείο της βόρειας Κέρκυρα και προς τους ανθρώπους με τους οποίους συνεργάστηκε.


Η δήλωση του κ. Ροκίδη, έχει ως ακολούθως:


« Ο Αχιλλέας Νυμφών, είναι μια ομάδα με την οποία στο παρελθόν έχω συνεργαστεί τέσσερεις φορές μαζί της και διατηρώ τις καλύτερες αναμνήσεις.

Θέλω να ευχαριστήσω θερμά όλους αυτούς που μου πρόσφεραν Αγάπη , Εμπιστοσύνη και Εκτίμηση!! Τους φιλάθλους, τους παίκτες την Διοίκηση, αλλά και τους παλιούς μου συμπαίκτες, που ήταν στο Διοικητικό Συμβούλιο, Δημήτρη Κούδα, Γιάννη Καλούδη, Νίκο Βεδουρά και Νίκο Μωραΐτη, καθώς και το προηγούμενο Δ.Σ και τον Πρόεδρο αυτού, Θανάση Κεφαλληνό.

Κλείνοντας, θα ήθελα να ευχηθώ στην νέα Πρόεδρο του σωματείου, Ηλέκτρα Κούδα, καλή επιτυχία τόσο στα νέα της καθήκοντα, όσο και για την επερχόμενη ποδοσφαιρική σαιζόν, σ΄ εκείνην, αλλά και στην ομάδα».

 

Επιμέλεια: ΕΛΙΝΑ ΝΕΡΗ

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
23
Οκτώβριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb