Ν. Τζώρτζογλου: «Χιλιάδες ομάδες θα πεταχτούν έξω από τα γήπεδα»! - CorfuCorner.gr
19/07/2021

Ν. Τζώρτζογλου: «Χιλιάδες ομάδες θα πεταχτούν έξω από τα γήπεδα»!

Τον «κώδωνα του κινδύνου» έκρουσε ο Νίκος Τζώρτζογλου (πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου και στελέχος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας), για το γεγονός ότι τα σωματεία που έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή του στο «Μητρώο Ερασιτεχνικών Σωματείων» (Νόμος 4714/2020) σε ότι αφορά το ποδόσφαιρο δεν ξεπερνούν το 20% του συνόλου αυτών.

 

 

Έτσι, σύμφωνα με το «τελεσίγραφο» (όπως το χαρακτήρισε) του Λευτέρη Αυγενάκη, πάνω από το 80% των σωματείων θα βρίσκονται εκτός δημοτικών εγκαταστάσεων και γηπέδων ευθύνης ΓΓΑ από τις 31 Αυγούστου 2021.


Σε ενάμιση μήνα δηλαδή χιλιάδες μικροί και μεγάλοι αθλητές και χιλιάδες ερασιτεχνικές ομάδες στο οποίο ποσοστό ανήκουν αυτές θα «πεταχτούν» στην κυριολεξία έξω από τα γήπεδα.


Ο κ. Τζώρτζογλου (στέλεχος και υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας κατά το παρελθόν) επίσης χαρακτήρισε «τραγέλαφο» τις Γενικές Συνελεύσεις και τις εκλογές που γίνονται σε Ενώσεις Ποδοσφαιρικών Σωματείων, καθώς σε αυτές παίρνουν μέρος ελάχιστα σωματεία.

 


«Αυτή τη στιγμή από το σύνολο των 200+ σωματείων της ΕΠΣ Μακεδονίας, μόνο τα 51 έχουν ολοκληρώσει την εγγραφή τους στο περίφημο Μητρώο. Έτσι τα υπόλοιπα από 31 Αυγούστου 2021 δε θα έχουν δικαίωμα χρήσης δημοτικών και λοιπών κρατικών γηπέδων», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, για να προσθέσει στην συνέχεια:


«Κάτι τέτοιο είναι καραμπινάτη καταστρατήγηση του Συντάγματος της χώρας, το οποίο κατοχυρώνει το δικαίωμα στην άθληση. Ενός Συντάγματος που ήδη έχει καταντήσει κουρελόχαρτο, καθώς λόγω της περίφημης «πανδημίας» κατοχυρωμένες ελευθερίες και δικαιώματα, πλέον δεν υπάρχουν».

 

 

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
23
Οκτώβριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb