Καραϊσαρλής: «Ο λόγος που δεν ανέλαβα την Λευκίμμη» - CorfuCorner.gr
20/08/2021

Καραϊσαρλής: «Ο λόγος που δεν ανέλαβα την Λευκίμμη»

Πριν από μερικές εβδομάδες, παράγοντες της ΑΕ Λευκίμμης προσέγγισαν τον πρώην Πρόεδρο του Κρόνου Αργυράδων, Γιάννη Καραϊσαρλή και του πρότειναν να εμπλακεί με τα διοικητικά του σωματείου, αλλά τελικά το θέμα «δεν προχώρησε».


Το CORFUCORNER.GR επικοινώνησε με τον Δραμινό επιχειρηματία (ο οποίος «είχε στα χέρια του» τους Αργυραδίτες την τετραετία 2015-2016 ως 2018-2019, οδηγώντας τους σε διακρίσεις και τίτλους, με αποκορύφωμα την κατάκτηση του Πρωταθλήματος του 3ου Ομίλου της Γ' Εθνικής) και τον ρωτήσαμε για ποιο λόγο «δεν τα βρήκε» με την ΑΕΛ, ώστε να ξανασχοληθεί με το κερκυραϊκό ποδόσφαιρο έπειτα από δύο χρόνια αποχής.


Οι άνθρωποι της Λευκίμμης με πλησίασαν με ωραίο τρόπο και μου ζήτησαν να αναλάβω τον σύλλογο. Κάναμε μια συνάντηση στις αρχές του Ιουνίου και μια στο τέλος», ανέφερε αρχικά στην ιστοσελίδα μας ο κύριος Καραϊσαρλής, για να προσθέσει στην συνέχεια: «Τους είπα ότι οι επαγγελματικές μου υποχρεώσεις με αναγκάζουν να βρίσκομαι στην Αθήνα και στο εξωτερικό κι επομένως για μένα δεν είναι εφικτό να διοικώ το σωματείο εξ αποστάσεως. Γι' αυτό άλλωστε αποφάσισα νωρίτερα να μην αναμειχθώ ούτε με τα διοικητικά της ΕΠΣ Κέρκυρας, όταν μου έγινε σχετική κρούση. Θέλω να ευχαριστήσω την ΑΕΛ για την πρόταση που μου έκανε. Πιστεύω ότι στο εγγύς μέλλον θα επανεξετάσουμε το θέμα, αρκεί να υπάρχουν οι κατάλληλες συνθήκες. Επίσης, δεν θα παραλείψω να ευχηθώ ολόψυχα στην ομάδα να έχει μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά και να πετύχει τους στόχους της».


• Επιμέλεια: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 

 




Corfu Corner Radio

Σάββατο
23
Οκτώβριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb