Σπ. Βλάχος: «Οι λόγοι που δεν “κατεβάζουμε” την Κασσιόπη» - CorfuCorner.gr
28/08/2021

Σπ. Βλάχος: «Οι λόγοι που δεν “κατεβάζουμε” την Κασσιόπη»

Όπως αποκαλύπτει το CORFUCORNER.GR σε προηγούμενο ρεπορτάζ του, ο ΑΟ Κασσιόπης διακόπτει την λειτουργία του και τη νέα σαιζόν θ' απέχει από τις διοργανώσεις της ΕΠΣΚ. Επ' αυτού, δηλώσεις στο site μας έκανε ο Γραμματέας του σωματείου, Σπύρος Βλάχος.


«Το Διοικητικό Συμβούλιο συνεδρίασε χθες Παρασκευή το βράδυ, προκειμένου να συζητήσει για το μέλλον του ΑΟ Κασσιόπης. Λαμβάνοντας υπόψη τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί τον τελευταίο καιρό, αποφασίσαμε με βαριά καρδιά την προσωρινή παύση της λειτουργίας του συλλόγου, για την αγωνιστική περίοδο 2021-2022», επισήμανε αρχικά στην ιστοσελίδα μας ο παράγοντας της ομάδας.


Όταν ζητήσαμε από τον κύριο Βλάχο να μας εξηγήσει τους λόγους που η ομάδα οδηγείται σε αποχή, μας απάντησε: «Οι λόγοι είναι πολλοί και διάφοροι. Κατ' αρχάς, το υγειονομικό πρωτόκολλο, εξαιτίας της πανδημίας, έχει γίνει πολύ αυστηρό και δυσκόλως εφαρμόσιμο. Από ‘κει και πέρα, το ρόστερ της ομάδας μας δεν διαθέτει τον απαραίτητο αριθμό ποδοσφαιριστών, ώστε να μπορέσει να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις των τοπικών διοργανώσεων. Συν το ότι δεν υπάρχουν τα άτομα για να "τρέξουν" τον σύλλογο. Το κυριότερο, όμως, είναι ότι ο Πρόεδρός μας, ο Κωστής Σγουράκης, περνάει μια πολύ σοβαρή περιπέτεια υγείας και κρίνεται αναγκαίο να είναι απόλυτα ήρεμος για λίγο χρονικό διάστημα, προκειμένου να επανέλθει πλήρως».


Όσον αφορά τους παίκτες που έχουν το δελτίο τους στην Κασσιόπη, ο Γραμματέας του σωματείου της βόρειας Κέρκυρας μάς ανέφερε: «Οι ποδοσφαιριστές που ανήκουν στον σύλλογο, είναι ελεύθεροι να πάνε να παίξουν όπου θέλουν την σαιζόν που έρχεται. Όμως, από την 1η Ιουλίου του 2022 θα υποχρεούνται να επιστρέψουν στην ομάδα μας».


• Επιμέλεια: ΧΡΗΣΤΟΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟΣ

 

 

 

 Corfu Corner Radio

Σάββατο
23
Οκτώβριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb