Χονδρογιάννης: «Όταν πρέπει, ο ΑΟ Κέρκυρα θα είναι έτοιμος» - CorfuCorner.gr
14/09/2021

Χονδρογιάννης: «Όταν πρέπει, ο ΑΟ Κέρκυρα θα είναι έτοιμος»

Τις εντυπώσεις του για την μέχρι στιγμής προετοιμασία του ΑΟ Κέρκυρα, διατύπωσε ο προπονητής της ομάδας, Γιάννης Χονδρογιάννης, μιλώντας στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.


Ας δούμε τις δηλώσεις του 61χρονου τεχνικού στο AOKERKYRA.COM

• ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΛΗΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Α' ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΟΚ ΣΤΟΝ ΝΟΤΙΟ ΜΙΛΟ:
«Θα είναι ένα δύσκολο και δυνατό Πρωτάθλημα, με αρκετές δυνατές, ιστορικές και με εμπειρία στην Κατηγορία ομάδες».


• ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΕΤΙΝΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ:
«Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να έχουμε την όμορφη εικόνα που παρουσιάσαμε πέρυσι και φυσικά να έχουμε υγεία. Πρέπει να βάζουμε καθημερινά ένα λιθαράκι, για να φτάσει η ομάδα μας, σε βάθος χρόνου, εκεί που πρέπει».


• ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ, ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΣΤΙΣ 28 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ:
«Τελειώσαμε την δεύτερη εβδομάδα της προετοιμασίας μας και βέβαια είμαστε ακόμη στην αρχή. Υπάρχουν δυσκολίες, αλλά ευελπιστώ ότι σιγά-σιγά θα ξεπεραστούν και όταν πρέπει θα είμαστε έτοιμοι».


• ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΦΙΛΙΚΟΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ:
«Αυτό είναι δύσκολο, γιατί λίγες ομάδες έχουν ξεκινήσει την προετοιμασία τους αφενός και αφετέρου οι αθλητές εργάζονται και δυστυχώς δεν μπορούμε να φύγουμε μακριά από το κέντρο. Ίσως γίνουν ένα-δύο φιλικά στο Αθλητικό Κέντρο μας, στον Πλάντραφο».


• ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΠΟΝΕΙΤΑΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΝ ΚΑΙΡΩ ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ:
«Έχουμε φτιάξει τον κατάλληλο φάκελο με τους εμβολιασμένους, τους νοσήσαντες και όλοι οι υπόλοιποι κάνουν το rapid test δύο φορές την εβδομάδα. Δύο-τρία παιδιά, , που ακόμη δεν έχουν αποφασίσει τι θα κάνουν, δεν συμμετέχουν στις προπονήσεις. Αυτά ισχύουν και για το Διοικητικό Συμβούλιο και για το προπονητικό τιμ, αλλά και για τους υπεύθυνους αθλητικού υλικού. Γενικότερα, ο καθένας για να εισέλθει στο Αθλητικό Κέντρο, θα πρέπει να πληροί όλους τους όρους που απατούνται. Εύχομαι ολόψυχα υγεία σε όλο τον κόσμο και ειδικότερα σε όσους ασχολούνται με τον αθλητισμό. Πρέπει να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τους Vourligans, για την μεγάλη βοήθεια που δίνουν στην ομάδα μας».

 

 Corfu Corner Radio

Δευτέρα
25
Οκτώβριος
2021
Σήμερα γιορτάζουν:

Αθλητικές εφημερίδες

Πολιτικές εφημερίδες

+29
°
C
+29°
+18°
Κέρκυρα
Παρασκευή, 21
Πέμπτη
+29° +18°
Σάββατο
+21° +12°
Κυριακή
+25° +14°
Δευτέρα
+28° +17°
Τρίτη
+25° +17°
Τετάρτη
+29° +17°
Πρόγνωση για 7 μέρες
powered by 2pWeb